Резюме від 27 лютого 2024 PRO

Руслан

Linkbuilder

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Лінкбілдер

з 12.2023 по 02.2024 (2 місяці)
Choice 31, Київ (Маркетинг, реклама, PR)

Project Website Analysis

(https://docs.google.com/document/d/1BfS2K-4cqrwNEXaKTEltvnc8GPBKRZhxFxN49SyAr6o/edit#heading=h.ur4n1lor80nv)

Після детального аналізу веб-сайту проєкту, я визначив його тематику, регіон просування та цільову аудиторію, а також вивчив сайти-конкурентів. В процесі аналізу я оцінив такі метрики, як DR , трафік і ключові слова, динаміку посилальної маси, а також кількість і якість зовнішніх посилань. На основі цих результатів я розробив стратегію розвитку веб-сайту проєкту. Основна стратегія полягає в оптимізації видимості сайту для пошукових систем за допомогою збільшення органічної посилальної маси. Це досягається шляхом розбавлення посилань різними типами та підвищення авторитетності сайту через розміщення гостьових постів на інших авторитетних ресурсах. Розміщення зворотних посилань на цих сайтах допоможе підвищити авторитет і видимість сайту проєкту в очах пошукових систем. Впровадження цієї стратегії має на меті збільшення відвідуваності та популярності веб-сайту, підвищення конверсії, залучення нових клієнтів і зміцнення позицій на ринку.

Керівник проєкту

з 06.2000 по нині (24 роки)
Будівельні компанії, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Організація та управління будівельним процесом. Комунікація та координація з різними інженерними, комунальними та адміністративними службами. Моніторинг витрат та відповідність витрат бюджету проєкту, розробка заходів щодо ефективного використання ресурсів. Виявлення потенційних ризиків та розробка стратегій їх управління, мінімізація впливу негативних чинників на проєкт. Забезпечення регулярного звітування стосовно прогресу проєкту замовнику, команді та зацікавленим сторонам. Взаємодія з замовником проєкту для забезпечення відповідності результатів проєкту його вимогам та очікуванням. Моніторинг виконання робіт за графіком, управління змінами та вносити необхідні корективи. Виявлення та вирішення конфліктних ситуацій, які можуть виникати в ході реалізації проєкту. Організація та збереження документації проєкту відповідно до вимог законодавства та стандартів.

Освіта

Онлайн університет Choce 31

Київ
Середня, з 2023 по 2024 (1 рік)

Linkbuilder 2.0
https://app.academyocean.com/verify/fJqfbjYcTAXzEH39

Основи лінкбілдингу
Типи та види посилань
Аутріч
Біржі посилань
Крауд- маркетинг та інші види лінкбілдингу
Лінкбілдинг стратегія
Основи SEO
Ahrefs, Serpstat, Similarweb, etc

Знання і навички

Комунікабельність Гнучкість Наполегливість Лінкбілдинг Google Sheets SEO Serpstat Ahrefs Communicability Competitive analysis

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Польська — початковий

Схожі кандидати

PPC-спеціаліст
Київ, Дистанційно

Спеціаліст Google Adwords
60000 грн, Київ, Дистанційно

PPC-спеціаліст
Київ, Дистанційно

PPC-специалист, digital marketing specialist, account manager
20000 грн, Київ, Дніпро , ще 5 міст

PPC-спеціаліст
Київ, Дніпро

Linkbuilder
Київ, Дніпро, Одеса

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: