Резюме від 27 березня 2024

Юлія

Менеджер по роботі з клієнтами

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
19 років
Місто:
Миколаїв

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з продажу

з 01.2024 по 03.2024 (2 місяці)
ДарвінЛенд, Дистанційно (Освіта, наука)

На посаді менеджер з продажу я, як співробітнік компанії, здійснювала дзвінки до потенційно зацікавленних клієнтів, пропонуючи тестові уроки, здійснювала консультацію по підбору IT напрямку для дітей. Працювала за допомогою sip-телефонії, у вайбері, та телеграмі. Після пробного уроку, вела активний продаж. В обов'язки також входило ведення CRM системи. На цій посаді я здобула гарний досвід саме в опрацюванні заперечень, та виявленні основної потреби клієнта, його очікувань від продукту.

Місце реєстрації на гуманітарну, грошову та матеріальну допомгу

з 04.2022 по 06.2022 (2 місяці)
Волонтерський центр, Польща Тихи (Допомога біженцям з України.)

Я вносила особисту інформацію (ПІБ, кількість людей в сім'ї, місце проживання) в таблицю за допомогою базової програми Exel. Підказувала потрібну інформацію (де зробити песель, як знайти в Польщі роботу, житло, безкоштовні курси польської), займалася резервацією необхідних речей, виписувала талони (інколи самі талони ми робили від руки)
Працювала поки центр не закрили.

Знання і навички

Продуктивність Ведення CRM Робота із запереченнями Здатність до навчання Активний продаж Комунікабельність Стресостійкість Робота в команді Google Sheets Відповідальність Користувач ПК Подання електронної звітності Допитливість Робота з клієнтами Бажання вчитися і розвиватися Знання технік продажу Активність Телефонний продаж Ведення телефонних переговорів MicroSIP

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: