Резюме від 10 вересня 2022 Файл

Татьяна

Администратор, кассир, заведующая складом

Вік:
52 роки
Місто:
Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Гаран Тетяна Миколаївна
Касир, керуючий складом,
адміністратор дитячої зони
7 000 - 10000 грн
Повна зайнятість.
Вік:50 років
Місто:Запоріжжя
Контактна інформація
Телефон:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ел. пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Досвід роботи
05.2021-06.2022
Касир дитячої зони розважального центру
Працювала у дитячому центрі VOLKLAND на посаді касира дитячої зони. Виконувала обов’язки: зустріч гостей, робота по чек листу, робота з речовим модулем, инвентаризація товарів, касова дисципліна, постанова задач на зміну операторам/аніматорам, прийом днів народжень, робота з рекламаціями та конфліктами та багато чого іншого. Маю досвід роботи з такими системами як Profit Solution, 1С та схожі на таких моделях типу КІПЕР. Звільнена у зв’язку з скороченням штату. Маю добрі рекомендації, готова надати за потребності.

10.2020-04.2021
Завідуюча складом
Працювала на посаді завідуюча складом у ЗДБІ ЗОР. Маю навики прийому товару як харчового (температурні режими, товарне сусідство та ін.) так і промислового. Також маю досвід про переоблік, інвентаризацію, сортування, зберігання різних типів товарів.. Звільнилась за власним бажанням у зв’язку з преходом на іншу работу.

03.12.2004 – 08.2020
Крановий машиніст
Працювала на посаді машиніста крана металургійного виробництва на горячій дільниці ПрАт Дніпроспецсталь. Багато років очолювала керівництво бригадой кранових машиністів. Маю дуже гарні організаційні здібності, та подяки від керівництва підприємства. 07.2012 разом з бригадою, яку очолювала, була нагороджена премією Трегубенка . Звільнена за власним бажанням у зв'язку з виходом на пенсію.
Додаткова інформація
Відповідальна. Охайна. Пунктуальна. Комунікабельна. Швидко опоновую роботу з якою не мала справи. Можу організувати роботу персоналу. Володію українською, російською та розмовною німецькою мовою. Швидко навчаюсь та маю досвід праці в команді. Знаходжусь в цивільному шлюбі. Відкрита для пропозицій. Переважно правий берег.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: