Резюме від 4 жовтня 2023 PRO

Сергій

Інженер-технолог

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто проживання:
Гребінка
Готовий працювати:
Гребінка, Київ, Лубни, Пирятин

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Робітник заводу

з 01.2022 по 04.2022 (3 місяці)
Завод Hutchinson s.r.o, Rokicany,, Чеська Республіка (Виготовлення запасних частин та деталей для автомобільного транспорту)

Робота в цеху з термічної обробки гумових трубок для надання їм різної форми та конфігурації (автоклав), робота в цеху з випуску готової продукції, контроль якості на всіх етапах виробництва.

Інженер-технолог 1 кат.

з 07.2016 по 12.2021 (5 років 5 місяців)
Пасажирське вагонне депо Гребінка, філії Пасажирська компанія АТ Українська залізниця, Гребінка (Ремонт та технічне обслуговування пасажирських вагонів)

До 01.06.2017 слюсар з ремонту рухомого складу 4 розряду, з 01.06.2017 переведено інструктором з автогальм та автозчепів. З 22.07.2019 переведений інженером-технологом 1 категорії.
На посаді слюсаря з ремонту рухомого складу - ремонт гальмівного обладнання пасажирських вагонів. Очистка, розбирання, дефектація, ремонт та випробування на стендах повітро- та електро-повітророзподільників пасажирського типу (ум.№305, 292, 292М), ремонт гальмівної арматури - кінцевих-, роз'єднувальних-, стоп кранів, гальмівних рукавів з електроконтактом, авторегуляторів гальмівних ричажних передач (ум.№675, 675М, 574Б), випускних клапанів.
Здобув знання на пам'ять всіх розмірів дросельних отворів, різьб, допустимий знос тих чи інших вузлів гальмівного обладнання, знання порядку випробування на стендах.
На посаді інструктора, а згодом інженера-технолога - знання інструкцій (види та періодичність ремонту та технічного обслуговування пасажирських вагонів), бази наказів, актів, технологічних процесів та іншої нормативно-технічної документації пов'язаної з ремонтом та технічним обслуговуванням рухомого складу, ведення нормативно-технічної документації, розробка та перегляд технологіних процесів ремонту пасажирських вагонів, а саме технологічний процес ремонту гальмівного обладнання, автозчепного пристрою, ремонту візків пасажирських вагонів, ремонту гідравлічних гасителів коливань, фарбування пасажирських вагонів, зміцнення деталей вагона для збільшення міжремонтних пробігів до 450 тис.км. (наплавка тертьових поверхонь деталей автозчепів, візків, ударно-тягових (буфери) з отриманням твердості наплавленого шару не менше 450НВ, опанував керування та калібровку (на зразкових мірах твердості) прилади для перевірки твердості ТДМ-1 та ТДМ-2) переклав та актуалізував з російської на українську мову технологічний процес Деповського ремонту пасажирських вагонів (ДР) обсягом більше 500 сторінок (титулка, наказ по підприємству, акт вводу, зміст, відомість технологічних документів, технічна інструкція, маршрутні карти з картами ескізів, додатки, аркуш ознайомлення причетних працівників). Також до моїх обов'язків входили: огляд та обстеження на предмет ремонтопридатності вагонів що надійшли в ремонт, складання актів щомісячних, щоквартальних перевірок якості ремонту, відповідь на телеграми з Пасажирської служби а згодом із Пасажирської компанії та інших підприємств та філій УЗ, створення технологічних процесів вхідного контролю якості продукції. Проведення інструментального вхідного контролю якості запчастин та матеріалів що надходили для ремонту рухомого складу, з подальшим оформленням відповідної документації. Робота з ПК - Word, Excell та ін. Як експедитор їздив у відрядження - Київ, Фастів, Ворожба, Бахмач, Миргород, Лубни, Харків, Синельникове, Каховка (Таврійськ).

Охоронник

з 02.2016 по 05.2016 (3 місяці)
Гипер маркет Metro Cash & Carry, Київ (Охорона, безпека, оборона)

Забезпечення контролю на виході клієнтів з магазину. Запуск на територію вантажівок постачання з фіксацією до журналу необхідних даних.

Освіта

Національний транспортний університет, бувш. КАДІ

Факультет "Будівництво та експлуатація автомобільних доріг та аеродромів", спеціальність "Автомобільні дороги і аеродроми", Київ
Вища, з 2009 по 2014 (5 років)

Отримано кваліфікацію - Інженер будівельник.
Особливості проектування, будівництва та експлуатації автомобільних доріг.

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач ПК

Додаткова інформація

Відповідальний підхід до своїх посадових обов'язків, сумлінне виконання поставлених завдань, бажання вчитися та розвиватися.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: