Резюме від 24 квітня 2024 PRO

Андрій

Спеціаліст з продажу та обслуговування, продавець-консультант

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
23 роки
Місто проживання:
Кропивницький
Готовий працювати:
Дистанційно, Кропивницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Продавець-консультант, експерт з обслуговування абонентів Київстар

з 03.2019 по 07.2023 (4 роки 4 місяці)
ТОВ "СВП ПЛЮС", Кропивницький (Роздрібна торгівля)

Освіта

Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка

Журналістика, Кропивницький
Вища, з 2019 по 2023 (4 роки)

Навчаюсь на заочній формі. Зараз у академвідпустці.

НВК: ЗОШ №34-ліцей "Сучасник"

Кропивницький
Середня, з 2007 по 2018 (11 років)

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint 1С:Підприємство Графічні редактори Ведення соціальних мереж Операційні системи Відеомонтаж iOS Android Робота з касовим апаратом та POS-терміналом

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

З березня 2019 по липень 2023 займав посаду продавець-консультант флагманського магазину Київстар. Працював як з абонентами мережі цього мобільного оператору, так і з продажу товарів та послуг дилера (мого роботодавця) ТОВ "СВП ПЛЮС". Маю навички в обслуговуванні контрактних абонентів та юридичних осіб. Виконую обов'язки продавця-консультанта: всі етапи взаємодії з покупцем, продаж товарів та послуг з налаштування і підтримки пристрою, оформлення кредитів за допомогою платформи Target Finance, робота з рекламацією, допомога в користуванні новим гаджетом, підтримка чистоти та охайності магазину та його вітрин, отримання та переміщення товарів між магазинами та складом. Зі сторони Київстару до моїх обов'язків входили: продаж стартових пакетів та підключення договорних тарифів, надання консультацій з послуг мобільного оператора та домашнього інтернету, вирішення проблем абонентів, робота з запереченнями, обслуговування згідно стандартів та рекомендованих відповідей, постійна адаптація щодо оновлень та змін, відвідування тренінгів та регулярних вебінарів і дайджестів. До своїх персональних якостей можу віднести комунікабельність, доброзичливість, стрессостійкість та цілеспрямованість, бажання навчатись і розвиватись, вміння швидко знаходити вихід у складній ситуації, дружню взаємодію з колективом.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: