Резюме від 9 березня 2023

Олексій

Менеджер ЗЕД

Вік:
50 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Буча, Ірпінь, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник відділу ЗЕД

з 08.2001 по 08.2022 (21 рік)
ТОВ "Ванеса", Київ (виробництво)

Досвід праці
01.08.2001р.-10.08.2022 ТОВ «Ванеса»
керівник відділу ЗЕД

Супроводження зовнішньоекономічної діяльності компанії по експорту готової продукції та імпортних операцій по ввезенню необхідного обладнання для виробництва(складання,узгодження та підписання контрактів, отримання сертифікатів,дозволів та інших документів для банку та митного оформлення).

Участь в торгах на українських біржах (ProZorro, Українська енергетична біржа) по закупівлі сировини для виробничих потреб, розміщення тендерних оголошень на біржі ( платформа APS Tender, тощо).

Робота з існуючими клієнтами: приймання замовлення, обробка, передача в виробництво,контроль виконання, підготовка документів для експортного митного оформлення(сертифікати,дозволи),організація перевезення, супроводження до отримання товару клієнтом.
Робота з брокерами та експедиторами.

Досвід співпраці з державними органами та структурами України: ДФС (повернення помилково або надмірно сплачених платежів); Мінекології; Державний комітет лісового господарства України; ТПП України та Київа, тощо.

Організація отримання підприємством сертифікату за міжнародною схемою FSC (Forest Stewardship Council), що дозволило розширити міжнародний ринок збуту готової продукції.


Знання ЗЕД процедур(Інкотермс, документообіг).
Навички роботи з компьютером - впевнений користувач.
Швидко аналізую та засвоюю нову інформацію.
Водійські права - категорія В (стаж 30 років, за кермом постійно)



1999 - 2001 менеджер ЗЕД
"Real Industries"LLC

Підготовка пакету документів для здійснення експорту, а саме: cкладання зовнішньоекономічних договорів, робота з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України (отримання ліцензій на експорт продукції), отримання дозволів, сертифікатів співпраця з перевізниками та інше.

Освіта:

Київський державний технічний університет будівництва та архітектури (Київ)
Рік закінчення 1996
Буівельні машини та обладнання, інженер.

Освіта

Київський державний технічний університет будівництва та архітектури

Інженер, Київ
Вища, з 2001 по 2006 (5 років)

Знання і навички

Користувач ПК

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Ділові якості:Уважність, легко навчаюсь новому, відповідальність, здатність до прийняття рішень, уміння працювати в команді.

Особисті якості: активна життєва позиція, комунікабельність, стресостійкість, високий рівень відповідальності та самоорганізації, хороші організаторські здібності, цілеспрямованість, Без шкідливих звичок.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: