Резюме від 29 грудня 2022 PRO

Марина

Няня-гувернантка, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
54 роки
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Няня

з 02.2014 по 07.2021 (7 років 5 місяців)
Семья, Полтава (Родина)

Почала працювати в сім’ї з хлопчиком 11 місяців. В обов’язки входило повний догляд за малюком. Далі народилося ще двоє діток. Я займалася їхнім розвитком, водила на гуртки, виконували домашні завдання, гуляли, гралися, готувала їжу діткам, була завжди поруч. Ніколи не відмовляла батькам, якщо треба було затриматися або вийти в додатковий день. Також проходила курси няні-гувернантки у місті Київ.
Щодо освіти, я медсестра. Пропрацювала 27 років у кардіологічному диспансері.
Я- відповідальна, дисциплінована, пунктуальна, акуратна, весела, щира, добра, цілеспрямована, справедлива, без шкідливих звичок. У мене двоє прекрасних дітей. Сину 30 років і донечці 18 років. Я дуже люблю дітей, відношуся до них із повагою, із розумінням, із любов’ю. Буду дуже рада працювати разом із вами.

Освіта

Полтавське медичне училище

Медична сестра, Полтава
Середня спеціальна, з 1985 по 1988 (3 роки)

Працювала після закінчення училища в кардіологічному диспансер 27 років. Потім отримала пенсію по вислузі років і працювала 8 років нянею в родинах.

Знання і навички

Працювала 7 років нянею в родині

Додаткова інформація

Я відповідальна, порядна, акуратна, дисциплінована, пунктуальна, комунікабельна, уважна, без шкідливих звичок. Маю двоє дорослих дітей. Розлучена.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: