Резюме від 12 жовтня 2022 Файл

Николай

Региональный менеджер

Вік:
35 років
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Попов Микола
Володимирович
Дата народження: 19.12.1988
Місто: Вінниця
Моб. тел.:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ціль: Регіональний менеджер з перспективами кар'єрного росту
Бажана заробітна плата від 25000грн
Овіта: 2007-2011рр. Вінницький медичний коледж ім. Д.К. Заболотного (сестринська справа)
Досвід роботи:
Медичний брат Вінницька обласна клінічна лікарня ім. М.І. Пирогова
10.2011-10.2014
Обов'язки: догляд за пацієнтами, проведення внутрішньовенних та внутріньом'язевих ін'єкцій, вимирювання артеріального тиску та інші сестринські маніпуляції.

Продавець-консультант побутової техніки магазин ПМП-техніка
10.2014-04.2018
Обов'язки: консультація клієнтів щодо технічних характеристик та переваг техніки, передпродажна демонстрація та налаштування техніки перед експлуатацією, консультації та поради щодо використання техніки, продаж супутніх товарів та послуг, облік товару.

Адміністратор СТО Liqui Moly
04.2018-01.2019
Обов’язки: Планування роботи автосервісу, запис клієнтів на обслуговування, контроль роботи автомеханіків, підбір запасних частин, продаж фірмової продукції Liqui Moly, продаж ексклюзивних послуг автосервісу, розробка скриптів продажу нових послуг, контроль наявності товарів для продажу, контроль якості виконаних робіт, перевірка авто перед початком складних технічних процедур (перевірка АКПП перед повною заміною мастила)

ТД Укрсервіс Продавець непродовольчих товарів
02.2019-09.2020
Обов’язки: менеджер з продажу пневматичного обладнання, автосервісного обладнання, електроінструменту, будівельного обладнання. Укладання договорів продажу та відтермінування оплати, пошук нових клієнтів, контроль дебіторської заборгованості, ведення первинної бухгалтерської документації( рахунки, видаткові накладні, податкові накладні). Планування відряджень та зустрічей із контрагентами.

ТОВ Цифротех- Спеціаліст з продажів відділу по роботі з клієнтами(регіональний менеджер)
10.2020- теперішній час
Обов’язки: ведення оптових продаж партнерам асортименту товарів і послуг компанії на віренній території (Вінницька та Житомирська області) оформлення первинної документації, перемовини з партнерами щодо умов роботи, підключення нових партнерів до співпраці з компанією, заключення договорів, оформлення документів для отримання кредитного ліміту за стандартом компанії, продаж франшизи та постійний контроль асортименту франчайзингової мережі щодо наявності обов’язкових товарів на вітрині(контроль матриці), контроль товарного запасу партнерів, виконання поставлених смарт задач, контроль дебіторської заборгованості, звітність по виконанню партнерами планів з продажу, опрацювання звернень партнерів як з приводу гарантійного обслуговування так і у разі виникнення конфліктних ситуацій, регулярне відвідування партнерів з метою покращення результатів співпраці та збільшення товарообігу.

Професійні навички:
- впевнений користувач ПК і офісних програм;
- навички роботи в програмі 1С;
- навички роботи в програмі Bitrix;
- навички роботи в програмі Oracle;
- вміння спілкуватись з клієнтами, покупцями;
- вміння телефонних продаж;
- вміння складання комерційних пропозицій;
- вільне знання української мови, знання англійської мови - базовий рівень
- чудове знання міста та області
Особисті якості:
Чесність, відповідальність, уважність до деталей, дисциплінованість, пунктуальність, комунікабельність, стресостійкість.

Додаткова інформація:
Сімейний стан: одружений.
Водійське посвідчення: так, категорія В.
Власне авто: так.
Хобі:футбол, автомобілі, техніка та електроніка.

Причина звільнення з останнього місця роботи:
За згодою сторін у зв’зку з військовими діями, компанія не знайшла альтернативних способів зменшення витрат, звідси унеможливилась виплата заробітної плати співробітникам.
Досягнення на останньому місці роботи:
Постійне виконання поставлених планів та задач на належному рівні, збільшення кількості діючих контрагентів (на 10%), вiдновлення співпраці з партнерами, які з тих чи інших причин припинили співпрацю з компанією, збільшення товарообігу з контрагентами.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: