Резюме від 1 лютого 2024 PRO

Костянтин

Менеджер, адміністратор, заступник керівника, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто проживання:
Запоріжжя
Готовий працювати:
Дніпро, Запоріжжя, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник головного інженера з виробництва шахти

з 09.2021 по нині (2 роки 7 місяців)
ПрАТ "Запорізький залізорудний комбінат", Запорізька область (Гірнича промисловість)

Розробка поточних та перспективних планів розвитку шахти. Планування та забезпечення виконання виробничої програми шахти "Експлуатаційна" по видобутку та якості руди, організація та координація ритмічного процесу відвантаження та видачі гірничої маси, здійснення контролю за очисними робітами та бурінням глибоких свердловин, забезпечення безперебійної та високоефективної роботи підземних дільниць відповідно до вимог технологічних і виробничих інструкцій, правил технічної експлуатації устаткування при дотриманні вимог нормативних актів з охорони праці. Технічне керівництво підготовкою та виробництвом масових вибухів. Керівництво та удосконалення безпечним веденням вибухових робіт. Складання та ведення документів (графіки виробництва, документи з охорони праці, технології та інші). Кількість підлеглих 300 людей.

Начальник шахти "Експлуатаційна"

з 07.2019 по 09.2021 (2 роки 2 місяці)
ПрАТ "Запорізький залізорудний комбінат", Запорізька область (Гірнича промисловість)

Планування, контроль та забеспечення всієї виробничої та господарської діяльності шахти. Керівництво та контроль кадрової політики шахти, організація праці підлеглого персоналу, його мотивації, оцінки і навчання. Планування і узгодження потреб шахти в сировині, електроенергії, товарно‑матеріальні цінності (ТМЦ), відстеження їх надходження і руху на шахті. Аналіз та контроль виконання показників собівартості, техніко‑економічних та виробничих показників, розробка заходів щодо поліпшення техніко‑економічних та виробничих показників. Організація розробки та впровадження інвестиційних проєктів шахти. Керівництво та удосконалення безпечним веденням вибухових робіт. Контроль технічниго стану обладнання, будівель і споруд і функціонування інфраструктури шахти. Розробка операційних полипшень виробничої та економичної діяльності шахти. Розробка та контроль ключових показників ефективності діяльності працівників та цеху. Складання та ведення документів (графіки виробництва, документи з охорони праці, технології та інші). Кількість підлеглих 1915 людей.

Начальник підземної дільниці очисних робіт

з 01.2009 по 07.2019 (10 років 6 місяців)
ПрАТ "Запорізький залізорудний комбінат", Запорізька область (Гірнича промисловість)

Планування та контроль виконання обсягів робіт та завдань дільниці на місяць. Планування та контроль споживання матеріальних, технічних та енергетичних ресурсів. Забезпечення всієї виробничої діяльності дільниці, виконання виробничого плану по видобутку і якості руди з дотриманням технології, вимог нормативних актів з охорони праці. Складання та видача нарядів на ведення робіт. Керівництво безпечним веденням вибухових робіт. Складання та ведення документів (графіки, організаційні документи, документи з технології та охорони праці). Управління працівниками дільниці відповідно до виробничої потреби, рівня кваліфікації та ступеня складності робіт. Координація роботи гірничих майстрів. Підвищення продуктивності праці. Кількість підлеглих 70 людей.

Заступник начальника підземної дільниці очисних робіт

з 10.2006 по 01.2009 (2 роки 3 місяці)
ПрАТ "Запорізький залізорудний комбінат", Запорізька область (Гірнича промисловість)

Забезпечення всієї виробничої діяльності дільниці, виконання виробничого плану по видобутку і якості руди з дотриманням технології, вимог нормативних актів з охорони праці. Складання та видача нарядів на ведення робіт. Керівництво безпечним веденням вибухових робіт. Управління працівниками дільниці. Координація роботи гірничих майстрів. Контроль споживання матеріальних, технічних та енергетичних ресурсів. Підвищення продуктивності праці. Складання та ведення документів (графіки, організаційні документи, документи з технології та охорони праці). Кількість підлеглих 50 людей.

Гірничий майстер підземної дільниці

з 10.2000 по 10.2006 (6 років)
ПрАТ "Запорізький залізорудний комбінат", Запорізька область (Гірнича промисловість)

Організація роботи зміни згідно наряду. Допуск людей на робочі місця. Організація і контроль ведення робіт. Керівництво безпечним веденням вибухових робіт. Виконання оперативного керівництва, забеспечення виконання змінного планового завдання відповідно до вимог технологічних і виробничих інструкцій, правил технічної експлуатації устаткування при дотриманні вимог нормативних актів з охорони праці. Кількість підлеглих 10‑15 людей.

Гірничий майстер підземний

з 08.2000 по 09.2000 (1 місяць)
Шахтоуправління "Покровське", Покровськ (Гірнича промисловість)

Організація роботи зміни згідно наряду. Виконання оперативного керівництва, забеспечення виконання змінного планового завдання відповідно до вимог технологічних і виробничих інструкцій, правил технічної експлуатації устаткування при дотриманні вимог нормативних актів з охорони праці.

Освіта

Національний технічний університет "Дніпровська політехніка"

Гірничий, "Підземна розробка родовищ корисних копалин", Дніпро
Вища, з 1995 по 2000 (5 років)

Повна вища освіта за спеціальністю "Підземна розробка родовищ корисних копалин". Кваліфікація "Гірничий інженер". Диплом спеціаліста з відзнакою.

Додаткова освіта та сертифікати

Тренінг-практикум з домедичної допомоги " Перший на місці подій"

2023

Знання і навички

MS Excel MS Word MS PowerPoint Користувач MS Office Управління персоналом Стратегічне планування Уміння аналізувати Ведення переговорів Впровадження системи KPI Самостійне прийняття рішень Управлінські навички Організованість 1С:Підприємство Водійські права кат. B Ведення CRM Ведення документації Управління командою

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Великий досвід ефективного управління персоналом, організації, оптимізації та контролю виробничих, технологічних процесів з дотриманням вимог охорони праці на посадах різного рівня у гірничодобувній галузі. Здатність планувати та аналізувати. Складання та ведення документообороту (організаційні та технологічні документи, графіки виробництва, графіки виходів, відпусток та інші). Працездатність, відповідальність, цілеспрямованість.
Впевнений користувач MS Office. Володіння англійською мовою на рівні В1. Вільне володіння українською та російською мовами.
Посвідчення водія категорії А1, А ,В1, B, ВЕ, С1, C, С1Е, СЕ, D, D1.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: