Резюме від 21 квітня 2024 PRO

Ігор

Юрист (служба безпеки, антикорупційна діяльність)

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший зміни охорони у продовольчому супермаркеті

з 11.2022 по нині (1 рік 6 місяців)
ТОВ «Сільпо», Київ (Роздрібна торгівля)

Організація та контроль безпекових дій на об’єкті. Забезпечення охорони майна супермаркету, безпеки відвідувачів, персоналу. Безпека і збереження майна при прийманні, переміщенні ТМЦ (в т.ч. особистий супровід). Забезпечення внутрішньої безпеки (участь в контролі роботи торгових точок, проведення переобліків, профілактика і попередження крадіжок, махінацій, розробка інструкцій). Участь у службових розслідуваннях. Складання та ведення службової документації.

Уповноважений з антикорупційної діяльності

з 05.2021 по 06.2022 (1 рік 1 місяць)
ДП АСРЗ, Маріуполь (Машинобудування)

Організація та контроль за виконанням антикорупційного законодавства на підприємстві. Взаємодія з правоохоронними та контролюючими органами. Контроль та допомога при складанні декларацій. Брав участь у службових розслідуваннях. Складання та ведення службової документації.

Начальник служби охорони та морської безпеки

з 04.2012 по 05.2021 (9 років 1 місяць)
ТОВ СРЗ, Маріуполь (Машинобудування)

Організація та контроль за виконанням функціональних обов'язків працівниками охорони. Впровадження та контроль за дотриманням режиму охорони та внутрішньооб'єктової безпеки режимного об'єкту (на прохідних, портових засобах, цехах, ДОКу та інш). Здійснював взаємодію з правоохоронними та контролюючими органами. Участь у службових розслідуваннях (в т.ч. про нестачу ТМЦ). Підбір та навчання персоналу охорони. Розробляв службову документацію. Складав графіки чергувань, проводив інструктажі, навчання, табелювання, відеоспостереження.

Старший помічник прокурора

з 08.1999 по 02.2012 (12 років 6 місяців)
Органи прокуратури Донецької області, Донецька область (Державні організації)

Розслідування кримінальних справ, підтримання державного обвинувачення у судах. Проведення загальнонаглядових перевірок з різних питань (дотримання антикорупційного законодавства, пожежної безпеки, у сфері охорони здоров'я, адміністративного законодавства, діяльності органів МВС та інш.). Здійснював оперативно - розшукові заходи. Позовна діяльність (кримінальне, адміністративне, цивільне судочинство). Робота зі зверненнями громадян. Складання дисциплінарних та адміністративних проваджень. Ведення службової документації, проведення нарад

Освіта

Маріупольський гуманітарний інститут Донецького Державного Університету

Правознавство, юрист, Маріуполь
Вища, з 1994 по 1999 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

НАЗК Протидія корупції (м. Київ)

2018 та 2020

Забезпечення охорони та морської безпеки в Одеському національному морському університеті

2017

Знання і навички

MS Excel MS Word Adobe Photoshop Якісне та своєчасне виконання поставлених завдань Високий рівень відповідальності Підбір та навчання персоналу. Знання діловодства Ведення та розробка службової документації. Проведення інструктажів, навчань, перевірок. Вирішення питань матеріально – технічного забезпечення. Уміння вирішувати конфліктні ситуації

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Колекціонування монет, історія, географія

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: