Єгор
Начальник виробництва
- Вік:
- 30 років
- Місто:
- Ірпінь
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/8983292
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
27 травня 1993р.
Освіта:
Харківський національний економічний університет
факультет економіки та права
м. Харків — 2014р.
Досвід роботи:
2023-2024
«Як Вдома»
керівник
Моб. [
e-mail [
-Організація роботи торгових точок (контроль графіка роботи, ротації, контроль якості продукції).
-Підбір, навчання і контроль роботи персоналу.
-Досвід управління командою (до 25 осіб).
-Виконання планових показників.
-Контроль цінової політики.
-Аналіз продажів і внесення пропозицій, щодо збільшення обсягів продажів.
-Складання щоденного/ тижневого/ місячного/ квартального звіту.
-Управління операційними витратами.
-Участь в інвентаризаціях і переобліках.
-Ведення встановленої звітності та документації.
-Робота з такими показниками як: (середня вартість, середній чек, продаж топ-позицій, розширення чеку).
-Ведення переговорів та ділового листування з постачальниками та партнерами.
2022-2023
«Галя Балувана»
начальник виробництва
2021-2022
«Галя Балувана»
старший зміни
Ключові навички:
-Організація та контроль процесів на виробництві.
-Досвід управління командою (до 15 осіб).
-Замовлення сировини.
-Оцінка якості сировини та готової продукції на вітрині.
-Аналіз комерційних показників.
-Складання технологічних карт процесів.
-Ведення необхідної документації.
-Управління персоналом виробництв (участь у співбесідах, стажування, розвиток персоналу, виконання і контроль завдань, складання графіка)
-Організація та участь в інвентаризації.
-Організація та контроль робочого процесу.
-Координація роботи кухні, цеху ліпки.
-Забезпечення продуктивності роботи зміни.
-Прийом товару, контроль прийнятого товару за органолептичними показниками та
кількістю.
-Дотримання стандартів гігієни, якості та безпечності на виробництві;
-Організація продуктивної роботу кухарів на зміні.
-Знання всіх процесів в цеху.
-Участь у проведенні інвентаризацій та санітарних днях на виробництві.
-Робота разом з кухарями на процесі і
паралельний контроль роботи виробництва.
Володіння англійською мовою на рівні В1 (intermediate), добре розвинуті навички у систематизації інформації, координації процесів, комунікативні та аналітичні навички, знання касових дисциплін та робота з MS Office та LibreOffice, робота в програмах С1 та Sky Service.
Схожі кандидати
Начальник производства, администратор
20000 грн, Ірпінь
Керівник виробництва
55000 грн, Ірпінь, Київ
Руководитель отдела (производство, логистика, торговля)
Ірпінь, Київ
,
ще 2 міста
Керівник деревообробного підприємства
Ірпінь, Вінниця
,
ще 5 міст
Директор підприємства
Ірпінь, Київ
,
ще 3 міста
Начальник виробництва
30000 грн, Ірпінь, Київ