Резюме від 6 жовтня 2022

Катерина

Пекар

Вік:
47 років
Місто проживання:
Калинівка (Фастівський р-н)
Готовий працювати:
Васильків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Пекар - формувальник

з 04.2015 по 02.2022 (6 років 10 місяців)
Машпроєкт «ЗОРЯ», місто Миколаїв, Миколаїв (Газотурбобудування)

1.Здійснення повного процесу випікання і смаження хлібобулочних виробів.
2.Укладання тістових заготовок на листи, в касети, форми.
3.Визначання готовності тістових заготовок до випікання.
4.Приготування л'єзону і змащення виробів перед випіканням, висаджування їх у піч, шафи, закладання в жир (фритюр).
5.Контроль температурного режиму і вологості в пекарській камері за контрольно-вимірювальними приладами, додержання температури фритюру.
6.Визначення закінчення процесу випікання, смаження виробів; виймання, охолодження, глазурування виробів; оздоблення їх подрібненими горіхами, цукровою пудрою тощо.
7.Обслуговування пекарських камер, жарочних шаф, автоматів для виготовляння пончиків та іншого обладнання.
8.Здійснення первинного оброблення сировини: просіювання, промивання, перебирання, подрібнення, зм'якшення.
9.Просівання борошна, замішування і розділ дріжджового тіста (опарне, безопарне), тісто для лавашу, коржів, пряників тощо.
10.Виготовлення різноманітних форм і підготовка сировини до них.

Пекар

з 06.1996 по 03.2015 (18 років 9 місяців)
Адміністрація морських портів України, місто Миколаїв, Миколаїв (Морські порти)

1.Здійснення та керування технологічним процесом випікання хліба, булочних виробів.
2.Випікання хліба з ручним садінням і надрізанням заготовок.
3.Контроль за формуванням, розподіленням і випіканням виробів.
4.Виготовлення начинок для хлібобулочних виробів.
5.Обслуговування технологічного обладнання.


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: