Резюме від 19 квітня 2024 PRO

Наталія

Працівник для будь-якої роботи

Вік:
40 років
Місто проживання:
Житомир
Готовий працювати:
Житомир, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер з охорони праці

з 03.2018 по нині (6 років 2 місяці)
Приватна агрофірма, житомирська область (Сільське господарство, агробізнес)

організація та контроль за проходженням меоглядів працівниками підприємства, організація навчання з охорони праці працівників, отримання дозвільних документів на роботи підвищенної небезпеки, закупівля та забезпечення працівників спецодягом, організація проводження атестації робочих місць; пожежна безпека на підприємстві; базові знання з провадження системи безпечності поводження з харчовими продуктами на відділках з виготовлення та обробки харчових продуктів, навчання персоналу з питань особистої гігієни.

Інженер (з маркетингу) сектора з маркетингу (в.о. начальника сектора з маркетингу)

з 08.2005 по 04.2017 (11 років 8 місяців)
ДП "Донецька залізниця" Пасажирське вагонне депо Донецьк, Донецьк (Транспорт, логістика)

аналіз надходження доходів від надання платних послуг в пасажирських поїздах; аналіз грошових надходжень від рекламних послуг. Забезпечення проведення анкетування пасажирів в поїздах для поліпшення сервісного обслуговування, виявлення попиту на платні послуги та якість їх надання. Забезпечення підготовки та заключення договорів з надання рекламних послуг, підготовка проекту договору або заявки на розміщення рекламної продукції на рекламоносіях вагонного депо. Здійснення контролю за дотриманням умов розміщенням рекламної продукції, дотриманням термінів експозиції рекламної продукції, складання фотозвітів. Пошук потенційних рекламодавців через засоби масової інформації.

Освіта

Донецький інститут залізничного транспорту

Менеджмент організацій, спеціаліст, Донецьк
Вища, з 2000 по 2005 (5 років)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії