- PRO
Павло
Адміністратор, керуючий (готельно-ресторанний бізнес), 50 000 грн
- Розглядає посади:
- Адміністратор, керуючий (готельно-ресторанний бізнес), Керуючий мережею магазинів
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 35 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/9004462/
Досвід роботи
Регіональний шеф
з 07.2023 по 05.2025
(1 рік 10 місяців)
Roll Club, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття нових локацій
Розробка технологічних процесів
Підтримка стандартів
Контроль якості
Навчання персоналу
Налагождення виробничіх процесів
Робота з відгуками
Інше
Бренд-шеф
з 12.2022 по 08.2023
(8 місяців)
QOS Sushi, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка та введеня меню, Підбір та навчання персоналу
Керуючий
з 03.2018 по 06.2022
(4 роки 3 місяці)
HMG Виробництво зовнішньої реклами, Київ (Легка промисловість)
Розробка макетів зовнішньої реклами (CorelDraw)
Підбір персоналу
Ведення внутрішньої бухгалтерії
Шєф-кухар
з 05.2016 по 01.2017
(8 місяців)
VeloCity, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття з нуля, пошук та навчання персоналу, управління персоналом кухні, організація технологічних процесів на кухні, контроль якості продукції, робота з постачальниками продукції, ведення звітної документації.
Шеф-повар, Зав. Виробництва
з 06.2015 по 07.2016
(1 рік 1 місяць)
Ping-Pong, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Учет товарно-материальных ценностей, проведение инвентаризаций, анализ товарных запасов, контроль качества, контроль технологических процессов, организация рабочего процесса, работа с поставщиками продукции, ведение отчетной документации.
Освіта
НЄУ
Менеджер організації, Нікополь
Вища, з 2007 по 2012 (5 років)
Єкономічна освіта
Знання і навички
- Знання кухонь світу; знання правил ціноутворення та калькуляці
- Управління командою
- Цілеспрямованість
- Лідерство
- Ведення документації
- Ведення CRM
- Управління рестораном
Знання мов
- Англійська — середній
- Українська — вільно
- Російська — вільно
Додаткова інформація
Про себе:
7 років стажу на кухні, 5 років на керуючих посадах
м. Позняки
Лідерство, комунікабельність, організаторські здібності, емоційна стійкість, уміння аналізувати, уміння працювати у команді, творчий похід, відповідальність, акуратність, прагнення професійного зростання.
Ціль:
Здобути перспективну роботу з можливістю подальшого кар'єрного зростання, реалізувати свої амбіції. Працювати в стабільній компанії, використовуючи справжні знання та вміння та набуваючи нових
Інші резюме цього кандидата
- PRO
Розглядає посади: Шеф-кухар (Азія), Бренд-шеф, Завідувач виробництва, ще 3 посади
60 000 грн
Київ
Вища освіта · Повна зайнятість
- Регіональний Шеф кухар, Roll Club, 1 рік 8 місяців
- Бренд-шеф, QOS Sushi, 8 місяців
Схожі кандидати
-
Керівник готелю ресторану
Київ, Вінниця , ще 8 міст -
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Київ, Дніпро , ще 7 міст -
Керуючий рестораном
55000 грн, Київ, Одеса, Дистанційно -
Керуючий баром
40000 грн, Київ, Дистанційно -
Керівник адміністративно-господарського забезпечення
Київ, Дніпро , ще 4 міста -
Керівник готельного комплексу
55000 грн, Київ