Резюме від 20 квітня 2024

Юра

Database administrator, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
21 рік
Місто проживання:
Чорноморськ
Готовий працювати:
Вінниця, Дистанційно, Інші країни, Київ, Одеса, Чорноморськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Одеський національний технологічний університет

Інформаційні технології проектування, Одеса
Незакінчена вища, з 2022 по 2024 (2 роки)

Закінчивши навчання на факультеті Інформаційних технологій проектування, я володію навичками у програмах, таких як Blender, AutoCAD та Autodesk 3ds Max, здатністью створювати якісні проекти в інформаційних технологіях та дизайні. Маю досвід роботи з базами даних MySQL та високий рівень програмування (Java, C#, C++). Вивчав бізнес-предмети та методики розробки проектів, створюючи діаграми, що чітко відображають структуру та етапи проекту. Готовий застосовувати ці навички для успішної роботи.

Колледж Промышленной автоматики и информационных технологий

Інженерія програмного забезпечення, Одеса
Середня спеціальна, з 2018 по 2022 (4 роки)

Завершивши навчання на факультеті програмної інженерії, я впевнений у своїй здатності успішно застосовувати знання та навички, здобуті під час навчання. Вивчення CSS, HTML, JS, C++, C#, Python, Java та MySQL дало мені широкий спектр інструментів для розробки програмного забезпечення. Готовий почати працювати у сфері IT, прагну створити якісне програмне забезпечення та постійний розвиток у цій галузі.

Додаткова освіта та сертифікати

Database, MySQL

4 месяца

PhpMyAdmin

2 месяца

С#MySQL

6 месяцев

Знання і навички

Адміністрування серверів Windows Server Системне адміністрування MS Excel MS Office MS PowerPoint Windows MS Access Linux Пользователь ПК CSS HTML JavaScript MySQL Битрикс24 WordPress MacOS SQL Бухгалтерский учет Ответственность Работа в команде React OpenCart Figma 1С:Торговля и склад C# Внимательность Верстка Работа с большим объемом информации PhpMyAdmin Tilda Notion Wix MySQL Workbench Soft skills Space Management Умею вести личный блог Умею вести страничку в разных социальных сетях MySQL запросы C++ MS SQL Server

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — середній
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Резидент образовательного tech-пространства Atom Space. Коммуникабельный человек и люблю учиться, умею работать в команде.Веду блог в Instagram. Умею ставить себе цели и достигать их.

МОЙ github: https://github.com/YuraGolinsky

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: