Резюме від 19 лютого 2023 Файл

Наталия

Юрист, викладач

Вік:
23 роки
Місто:
Чернігів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Прус Наталія Вікторівна

Дата народження: 21 вересня 2000р.;
Місце проживання: вул. Київська, 5, м. Чернігів;
Громадянство: українка;
Сімейний стан: не одружена, дітей не маю;
Контактна інформація: тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), ел. пошта [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).

Освіта:
З 01.09.2016 по 30.06.2020 рік навчалася на денній формі в Коледжі економіки і технологій ЧНТУ за спеціальністю «Право», освітньо-кваліфікаційний рівень - молодший спеціаліст (червоний диплом).
З 01.09.2020 по 30.06.2022 рік навчалася на денній формі в Навчально-науковому інституті права і соціальних технологій Національного інституту «Чернігівська політехніка» за спеціальністю «Кримінальна юстиція» (Суд.Адвокатура.Прокуратура), освітньо-кваліфікаційний рівень - бакалавр.

Досвід роботи:
За час навчання проходила навчальну практику в Деснянській районній у м. Чернігові раді (09 січня - 06 лютого 2018р.), в Новозаводському районному суді м. Чернігова (14 травня - 28 червня 2019р.), в Управлінні забезпечення примусового виконання рішень у Чернігівській області (20 травня - 18 червня 2020р.) та у адвоката Серкіна Костянтина Юрійовича в м. Чернігів (14.06.2021 – 25.06.2021).
Виконувала такі обов’язки: 1) опрацьовувала окремі законодавчі акти, які регулюють діяльність адвокатів, ради, суду та Управління; 2) була присутня на сесії ради, на засіданні адміністративної комісії та на судових засіданнях; 3) ознайомилася з роботою відділів та управлінь ради, з організацією роботи та структурою суду, діловодством в суді та в Управлінні, роботою архіву, з веденням адвокатської діяльності; 4) складала різного виду документи, була ознайомлена з документообігом ради, суду та Управління;

З 11.10.2021 по 02.05.2022 року працювала в АТ «Альфа-Банк» на посаді оператора телекомунікаційних мереж, відділ беззаставного стягнення, управління беззаставного стягнення, Департамент стягнення беззаставних кредитів, блок операційний.

Виконувала такі обов’язки: 1) стягнення простроченої заборгованості шляхом проведення телефонних розмов; 2) ведення різного роду документацї; 3) участь в заохочувальних програмах та програмах для підвищення кваліфікацї; 4) участь у переговорних поєдинках; 5) виконання всіх КРІ банку.

Додаткові відомості:
Маю достатні знання чинного законодавства та своєчасно реагую на його зміни.
Вільно оперую програмами MS Office, Kleopatra, MaxCoder, Signature Cryptographer, Faces, GeoGebra, Siebel.
Маю практичні навички складання різного роду документацій та ведення переговорів.
Володію українською, російською, англійською (розмовна та за професійним спрямуванням) та частково німецькою мовами.

Професійні досягнення:
Написання науково-дослідної роботи на тему «Організаційно-правові засади діяльності Національного антикорупційного бюро України».
Написання наукової статті на тему «Проблеми працевлаштування молоді» та створення презентації до неї.
Участь у науково-практичній конференції «Соціально-трудові відносини в Україні: особливості становлення і перспективи розвитку».
Участь (командою) у правовому квізі – І місце.
Багаторазова участь у олімпіадах різного спрямування (правознавство, українська мова та література, історія, математика і тд, творчі олімпіади) – І-ІІІ місця.
Виконання на високому рівні всіх професійних обов’язків та підтримання перших позицій в рейтингу продуктивності.

Особисті якості та хоббі:
Толерантна, ерудована, нетерпима до корупції, справедлива, конкурентноспроможна, амбіційна, принципова, наполеглива, креативна, прислуховуюсь до порад та рекомендацій.
Волонтерство, спорт та туризм, маю навички бариста, мистецтво, починаючий художник.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категоріях

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: