Резюме від 27 жовтня 2023 Файл

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/9010139

Інженер з якості

Місто:
Ірпінь

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

ІНЖЕНЕР з ЯКОСТІ від 22000 грн

Оксана Дрок
[email protected][відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Місце проживання: м. Ірпінь,
Ключові компетенції:
• професійне управління та контроль процесів системи управління якістю підприємства, згідно вимог міжнародного стандарту ISO 9001:2015
• професійне управління процесом випуску продукції (управління командою контролерів і лаборантів - 10 чоловік);
Освіта:
1992 р.
Київський Політехнічний Інститут, Механіко-машинобудівний факультет, інженер-механік, за спеціальністю «Станки та інструменти»
Курси: 2006 р. “ПРИРОСТ - Академія” Курс за програмою «Система управління якістю і внутрішній аудит (ISO 9000:2000)» - 40 годин - Свідоцтво.
2015р. Курс перепідготовки з ISO 9001:2015 в BUREAU VERITAS
Key Changes and Transition Conditions Awareness Trining Course (based on ISO/FDIS 9001:2015 Standard)- Certificate of Successful Completion
2018р. Курс перепідготовки з ISO 9001:2015 «Системи управління якістю та аудит» в Українській асоціації досконалості та якості ТОВ «КПЯ «СИСТЕМИ»- 40 годин – Свідоцтво.
​ Досвід професійної і трудової діяльності:
08.06.2022 - звільнилась за угодою сторін з посади фахівець із стандартизації, сертифікації та якості в ТОВ “Планета Пластик”, на якій працювала з 01.08.2020року.
До моїх функціональних обов'язків першочергово входила підтримка в актуальному стані системи управління якістю підприємства на відповідність чинному міжнародному стандарту ISO 9001:2015, що включало:
-підтримка в актуальному стані описаних процедур підприємства;
-наявність актуальних версій документів на корпоративному диску та інших інформаційних стендах підрозділів;
-організація, підготовка, проведення внутрішніх аудитів та звітність про результати;
-контроль своєчасного виконання коригувальних дій та звітність про результати;
-розробка варіантів Політики підприємства та цілей в сфері якості, планів щодо результативного функціонування СУЯ;
-контроль актуальності розроблених ризиків підрозділів та управління ними;
- щоквартальний моніторинг показників процесів, аналіз їх та звіт керівнику;
- щоквартальні організація та проведення “Дня якості” за результатами контролю якості продукції, що випускається;
- щорічна підготовка та проведення звіту, щодо результативності СУЯ підприємства, оформляючи це документально протоколом “Вхідних даних” до протоколу “Аналізування СУЯ з боку найвищого керівництва” та сам цей протокол з докладним описом показників процесів + графічне зображення кожного процесу з виявленням зон, з особливою увагу з описом досягнень періоду між зовнішніми аудитами та рекомендаціями найвищого керівництва на майбутній період;
- забезпечення персоналу відділу технічного контролю та лабораторії або іншого персоналу підприємства, за запитами, чинними зовнішніми нормативними документами та внутрішніми актуальними технологічними документами, розпорядженнями та наказами найвищого керівництва.
Від 06.04.2020р. до 31.07.2020р. виконувала обов'язки заступника начальника відділу технічного контролю та лабораторії в ТОВ “Планета Пластик”. До моїх функціональних обов'язків відносилося: контроль процесу вхідного контролю сировини та комплектуючих продукції, що виготовляється підприємством, поопераційний контроль випуску готової продукції, звіт керівнику відділу про виявлені та вирішені проблемні питання; розгляд претензії та підготовка відповіді скаржнику, ведення реєстру претензій, отриманих від замовника, підготовка проблемних питань до “Дня якості”, контроль процесу метрологічної простежуваності лабораторного обладнання та вимірювального інструменту, а також метрологічного обладнання виробництва, що задіяні в комерційних операціях; контроль справності лабораторного обладнання та засобів вимірювальної техніки; контроль процесу сертифікації продукції.
Від 05.06.2013р. до 05.04.2020 р. очолювала відділ технічного контролю та виробничої лабораторії. До моїх обов'язків входило:
• організація та контроль діяльності персоналу відділу технічного контролю;
• організація та вибірковий контроль якості продукції, що випускає підприємство під час процесів вхідного, поопераційного та контролю готової продукції,
• організація та контроль якості продукції під час зберігання готової продукції, сировини та комплектуючих на складах підприємства;
• розгляд рекламацій (аналіз причин виникнення, розробка пропозиції з їх усунення), брала участь в складанні обгрунтованих листів-відповіді скаржнику;
• контроль процесу виявлення невідповідної продукції (внутрішньої та зовнішньої);
• організація та контроль процесу метрологічної простежуваності лабораторного обладнання та вимірювальної техніки, а також метрологічного обладнання виробництва, що задіяне в комерційних операціях, складала звіти найвищому керівництву про стан метрологічності лабораторного, виробничого обладнання та вимірювальної техніки;
• організація та контроль процесу забезпечення чинною нормативною документацією працівників підприємства, що стосується випуску продукції підприємства, у разі запиту;
• забезпечення персоналу ВТК та лабораторії необхідною вимірювальною технікою та випробувальним обладнанням;
• розробка планів, заходів з підвищення випуску якісної продукції та забезпечення бюджетування їх на відповідний період;
• організація, контроль та звіт найвищому керівництву про стан виконання запланованих заходів, що стосуються сертифікації продукції.
Від 12.05.2006 до 04.06.2013р.р. очолювала відділ технічного контролю в ДП “Припятське монтажне управління” ВАТ “Південтеплоенергомонтаж” з аналогічними функціональними обов'язками.
Від 21.10.1985р. до 10.05.2006 р. працювала на машинобудівному підприємстві ТОВ “Ірпіньмаш”, що виготовляло шляхобудівельну та сільськогосподарську техніку на посадах контролер, контрольний майстер та начальник відділу технічного контролю. До обов'язків входило: контроль продукції на різних дільницях (штампувальна, механічна, складальна, зварювальна та малярна), до обов'язків начальника ВТК підприємства входили організація і контроль роботи працівників ВТК, відповідальність за випуск якісної продукції у відповідності до конструкторської документації підприємства та чинних стандартів.
Додаткові навички: користувач програмами MS Office, Visio, 1С8. Вільно спілкуюсь українською мовою, російською.
Особисті якості:
Відповідальна, уважна, організована, зорієнтована на якість, принципова, але адекватна, активна життєва позиція, знаю як і вмію працювати в команді, комунікаційна, емоційно стабільна.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: