Резюме від 17 жовтня 2022 Файл

Віра

Менеджер по персоналу

Місто:
Кременчук

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
Жирнова Віра Олександрівна
Дата народження: 30.09.1963
Місто: Кременчук
Моб. телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта:

Полтавський державний педагогічний інститут ім. В. Г. Короленка, спеціальність – всесвітня історія, присвоєно кваліфікацію спеціаліста вчителя всесвітньої історії. Диплом ЛБ В С №009816 від 20 червня 1997 р.

Кременчуцьке педагогічне училище ім. А. С. Макаренка, кваліфікація - вихователь дошкільного закладу. Диплом МТ-1 №339739 від 30 червня 1989 р.

Додаткова освіта:

Грудень 1998 р.-квітень 1999 р. – Курси підвищення кваліфікації за спеціальністю «Бухгалтерський та податковий облік на ПК»

Досвід роботи:

Лютий 1982-жовтень 1985 – лаборант з механічних випробувань на КрАЗі. Проводила механічні випробовування зразків матеріалів, необхідних для виготовлення КрАЗів.

Листопад 1985-жовтень 1986 – няня у дитячому садку №29
Жовтень 1986-травень 1992 – вихователь у дитячому садку №29

Жовтень 1994-січень 1996 – спеціаліст ǀǀ категорії прийомної по скаргах громадян у Виконкомі Кременчуцької міської ради народних депутатів. Присвоєно 12 ранг та прийнята присяга державного службовця.
Січень 1996-вересень 1997 – посада головного спеціаліста приймальної по зверненнях і скаргах Міськвиконкому. Вела особисті прийоми громадян з мерами та їх заступниками згідно графіку. Працювала з керівниками підприємств та мешканцями міста.

Жовтень 1999-серпень 2000 – старший інспектор по кадрах «Енергобуд». Очолювала кадрову роботу на підприємстві.

Листопад 2000-грудень 2000 – магазин ООО ПКФ «Ремавто», старший продавець. Займалася постачанням товарів на підприємстві.

Лютий 2001-жовтень 2001 – посада чергового бюро перепусток АТ «Укртатнафта». Здійснювала контроль за входом і виходом осіб на територію АТ і в зворотньому напрямку, в'їздом і виїздом транспорту, ввезенням і вивозом (внесенням і виносом) матеріальних цінностей.
Жовтень 2001-липень 2015 – начальник бюро перепусток управління безпеки АТ «Укртатнафта». Керувала роботою чергових бюро перепусток, проводила заняття в загоні воєнізованої охорони, контролювала ввіз-вивіз матеріальних цінностей згідно документів. Складала необхідну документацію.
Липень 2015-вересень 2019 – інспектор на ділянці по обслуговуванню окремого підрозділу воєнізованої охорони загону воєнізованої охорони управління безпеки ПАО «Укртатнафта». Проводила заняття із особистим складом. Виконувала обов’язки згідно посадової інструкції.

Професійні навички:

-володію комп’ютером;
-навички складання різних документів;
-знання мов: українська – рідна; російська – вільно володію; англійська – зі словником.

Особисті якості:

Чесність, відповідальність, уважність до деталей.
Дисциплінованість, пунктуальність, комунікабельність.

Додаткова інформація:

Сімейний стан: заміжня.
Водійське посвідчення: так.
Власне авто: ні.
Можливість відряджень: так.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: