Резюме від 6 травня 2024 PRO

Юлія

Няня, 70 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто проживання:
Бердичів
Готовий працювати:
Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Няня-гувернантка

з 09.2023 по 03.2024 (6 місяців)
"Osocor Home Service", ОАЕ,м.Дубай (Освіта, наука)

Працювала в українській VIP родині,яка проживає в м.Дубай.Я займалася з двома хлопчиками 5 і 7 років. Діти ходили до школи, тому в мої обов'язки входило: приготувати сніданок,зібрати дітей до школи (гігієна,сніданок, підготувати шкільні речі,ланч бокси), водій відвозив дітей до школи. Поки діти в школі я займалася легким прибиранням,пранням та прасування дитячих речей. Після школи зустрічала,годувала та займалися нашим дозвіллям: гуляли на майданчику,каталися на велосипедах,грали в різні ігри,ліпили,малювали,дивилися в кінотеатрі фільми та мультики.Після прогулянки вечеря,ванна,підготовка до сну.У вихідні дні це активний відпочинок,супровід родини в розважальні центри. Контроль виконання домашніх завдань
(математика,письмо,читання на англійській мові). Супровід дітей на спортивні гуртки: гольф,вільна боротьба та футбол. Графік роботи: з 05.30 до 21.00, без вихідних. Проживала в кімнаті з хлопчиком,якому 5 років. Старший хлопчик спав у своїй кімнаті. Отримала цікавий досвід роботи з двома дітками.

Няня

з 06.2023 по 07.2023 (1 місяць)
"Няня Мрії", Чехія,м.Прага (Освіта, наука)

Працювала в Чехії, м.Прага з дівчинкою,вік 4 місяці. Графік роботи: 1місяць без вихідних ( була на заміні) цілодобово з дитиною в кімнаті. Мої обов'язки: годування, прогулянки на свіжому повітрі, гігієна, розвиток,ігри, прибирання дитячої кімнати,догляд за гардеробом та іграшками. Супровід в поїздках.

Няня

з 10.2022 по 04.2023 (6 місяців)
Освіта, м.Бердичів (Образование, наука)

Маю досвід роботи з хлопчиком 2,5 років та дівчинкою 3 роки. Разом ми гуляли,малювали,ліпили,весело проводили наш час. Під час гри ми розвивали мислення,логіку,дрібну моторику,мовлення,творчість,розвивали вміння та навички. Графік роботи 4-5 годин на день,5/2. Мої обов'язки: годування,прогулянки,ігри,сон,догляд за дитячими речами та кімнатою,часткове приготування їжі для дитини.

Няня

з 09.2021 по 03.2022 (6 місяців)
"Няня Мрії", Київ (Приватні особи)

Доглядала новонароджену дівчинку з 3-го дня її життя. Працювала 7/7 цілодобово,постійно була з дитиною. Графік годування,купання,прогулянок складала самостійно. Також робила постійно різні масажі, повітряні ванни,розминку. Дівчинка спала разом зі мною в кімнаті (в дитячому ліжечку). Підтримувала чистоту в кімнаті,квартирі, доглядала також за речами,іграшками,одягом. Працювала в родині до березня 2022 року( почалася війна і родина виїхала до рідного дому в Німеччину)

Няня,домогосподарка

з 07.2018 по 06.2021 (2 роки 11 місяців)
"СОФІЯ СІТІ", Киев (Частные лица)

Няня ( 1рік 5 місяців)
Працювала в м.Києві на фірмі сурогатного материнства,доглядала новонароджених (до 7 місяців). Виконувала такі обов'язки: дотримання розпорядку дня дитини,прогулянка,годування ( підігрів обо приготування дитячої суміші), догляд та гігієна дитини,зміна підгузника, підтримання порядку у дитячій кімнаті,догляд за дитячими речами,іграшками. Допомога та консультації батькам іноземцям у догляді за новонародженими. Графік роботи: вахта 15/15 з 08.00 до 18.00. Нічні зміни ( за бажанням батьків дітей).
Домогосподарка ( 1 рік 6 місяців)
Введення домашніх обовязків: приготування їжі (для іноземців), прибирання 3-х кімнатної квартири,замовлення продуктів та побутової хімії.

Педагог - організатор

з 09.2016 по 05.2018 (1 рік 8 місяців)
ЗОШ 12, Бердичів (Освіта, наука)

Проведення та організація шкільних свят з дітьми початкової,середньої та старшої школи.

Вчитель,педагог- організатор

з 08.2013 по 09.2016 (3 роки 1 місяць)
Мирославська ЗОШ, Бердичів (Освіта, наука)

Працювала вчителем німецької мови,соціальним педагогом та педагогом - організатором. Пройшла успішно курси підвищення кваліфікації як соціальний педагог.

Освіта

ЖДУ ім.Івана Франка

Іноземної філології. Вчитель німецької мови. Соціальний педагог., Житомир
Вища, з 2007 по 2012 (5 років)

Працювала в школі 5 років як вчитель німецької мови (2 роки), соціальний педагог та педагог організатор

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Німецька — початковий

Додаткова інформація

Про себе: відповідальна,акуратна в роботі,позитивна,комунікабельна, не конфліктна,завжди прислухаюся, що хоче дитина та її батьки,смачно готую,люблю діток та легко знаходжу з ними спільну мову.
Без шкідливих звичок,здорова,не маю хронічних захворювань, психічне здоров'я в нормі. Маю субординацію та повагу до сім'ї в якій працюю.
З дітками можу займатись:
✅методиками раннього розвитку;
✅творчим розвитком;
✅розвиваючими іграми;
✅пізнанням навколишнього світу;
✅піклуватимусь про вашу дитину та активно проводитиму з нею час.

Головна моя перевага це чесність, порядність та відповідальність.
Буду рада застосувати свої знання та навички на досвіді та бути корисною для Вас.
Дякую за приділений для мене час.

Схожі кандидати

Няня-гувернантка
Інші країни

Няня-гувернантка
60000 грн, Інші країни

Няня для новонародженої дитини
Інші країни

Няня-гувернантка
50000 грн, Інші країни, Львів

Доглядальниця, няня
Інші країни, Київ, Черкаси

Домработница, няня
Інші країни, Київ

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: