• Файл

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/9025790/

Помічник бухгалтера, продавець, менеджер з постачання

Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

САПЕГІНА ТЕТЯНА ОЛЕКСАНДРІВНА

КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ:
Адреса проживання: м. Київ, Оболонський район,
Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата народження: 27.11.1967.
Сімейний стан: заміжня, маю 2 дорослих дітей.

ОСВІТА:
1985 – 1989, Донецький інститут радянської торгівлі за спеціальністю «Бухгалтерський облік и аналіз господарської діяльності», вища, спеціаліст.
ДОДАТКОВА ОСВІТА:
2002 – курси навчання за спеціальністю «Бухгалтерський облік»;
2016 – курси підвищення кваліфікації за програмою «Бухгалтер» («Медок» та 1:С Підприємство») в НАУ.

ДОСВІД РОБОТЫ:
2017 – 2023, ТОВ «ДІОН УКРАЇНА», менеджер з постачання у будівельній компанії. Ведення роботи з постачальниками (договора, заявки, рахунки, акти, контроль постачання та первинного документообігу, контроль заборгованості), логістика постачання товарів та послуг, співпраця з поштовими операторами, ведення складського обліку.
2015 – 2017, Адвокатське бюро, помічник керівника, набула навички складання юридичних документів, роботи з державними та фіскальними організаціями.
2012 – 2015, ПАТ «БАНК СТОЛИЦЯ», виконувала обов’язки члена ліквідаційної комісії банка, брала участь у припиненні діяльності всіх напрямків банку.
2007 – 2011, ПАТ «РОДОВІД БАНК», на посади заступника начальника відділу іпотечних програм кредитування управління роздрібного бізнесу отримала досвід роботи у великої команді, в тому числі у регіонах по всій Україні, також з державними установами.
2002 – 2007, ТОВ «ЕКО-БАРЬЄР», робота на посади економіста на підприємстві оптово-роздрібної торгівлі, набула навички та знання з управлінського обліку, бюджетування, виконувала обов’язки фінансового контролера та помічника бухгалтера.
1994 – 2001, ПАТ «ПРОМІНВЕСТБАНК», робота на посади економіста відділу контролю управління вкладних операцій, вдосконалювала такі професійні якості та вміння як: уважність, володіння комп’ютерною та офісною технікою, вміння працювати з великими обсягами інформації.
1991 – 1994, КБ «ЖЕЛЕЗНОВОДСК», старший економіст відділу з обслуговування юридичних осіб банку.
1989 – 1990, об’єднання ресторанів «Железноводсккурортторг», досвід роботи економістом планового відділу на підприємстві громадського харчування, набула навички та знання зі складання звітності, калькуляції собівартості продукції.

ПРОФЕСІЙНІ ТА ІНШІ НАВИЧКИ
Володіння комп’ютером - досвідчений користувач.
Добре володію MS Office (Word, Exсel, Power Point, Access, Outlook), Інтернет (Internet Explorer, Opera, Chrome), електронна пошта (Outlook Express, Mozilla Firefox).
«Медок» та 1:С Підприємство»
Знання мов: українська, російська – вільно, англійська – базовий;

ПРОФЕСІЙНІ ЯКОСТІ
Вміння працювати у команді, здатність швидко навчатися, ретельність та уважність до деталей, організованість, стресостійкість, навички роботи з великими об'ємами інформації.

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ
Комунікабельність, відповідальність, активність, доброзичливість, порядність.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: