Резюме від 3 лютого 2023 PRO

Ірина

Бухгалтер

Вік:
41 рік
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бухгалтер

з 01.2019 по 07.2022 (3 роки 6 місяців)
ТОВ "Завод"Буддеталь", Черкаси (Виробництво та реалізація залізобетонних виробів та бетону)

Робота з первинною документацією .Ведення обліку ТМЦ. Ведення електронних таблиць для звітування. Ведення обліку основних засобів.
Обов’язки на посаді : ведення обліку всієї первинної документації ТМЦ. Ведення складського обліку по підрозділам підприємства. Звірка взаєморозрахунків з постачальниками. Оформлення і контроль за поверненням актів звірок з постачальниками та покупцями. Проведення інвентаризації по складам . Проведення надходження основних засобів ,їх модернізація і списання основних засобів . Систематизація документів для передачі в архів.

Головний бухгалтер за сумісництвом

з 03.2006 по 02.2010 (3 роки 11 місяців)
ДП ЗАТ "БМФ "Житлобуд-1""Підзембуд", Черкаси (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Ведення податкового обліку . Ведення обліку всієї первинної документації .
Обов’язки на посаді :Складання та подання фінансової, статистичної та податкової звітності. Складання таблиць аналізу результатів діяльності . Звірка взаєморозрахунків з контрагентами

Бухгалтер

з 11.2004 по 04.2018 (13 років 5 місяців)
ЗАТ "Житлобуд" по переводу Корпорація "Житлобудінвест-Ч";Корпорація "Житлобудінвест-1", Черкаси (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Бухгалтер з первинної документації: Ведення податкового обліку (юридична особа 3 гр. Не платник ПДВ єдиний податок. Ведення обліку всієї первинної документації . Ведення електронних таблиць для звітування. Ведення обліку основних засобів.
Обов’язки на посаді : облік основних засобів, малоцінних необоротних активів ( введення в експлуатацію, амортизація, переміщення, інвентаризація та списання. Ведення складського обліку підприємства. Оформлення і проведення інвентаризації по складам підприємства. Звірка взаєморозрахунків з постачальниками. Оформлення і контроль за поверненням актів звірок з постачальниками та покупцями. Ведення первинного обліку ТМЦ. Розрахунок собівартості продукції . Складання та подання фінансової, статистичної та податкової звітності.

Освіта

КИЇВСЬКИЙ ЄВРОПЕЙСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Облік та Аудит, Київ
Вища, з 2001 по 2006 (5 років)

Спеціальність: "Облік та аудит"; Кваліфікація : спеціаліст з обліку та аудиту

Знання і навички

MS Excel MS Word M.E.Doc MS Office MS PowerPoint MS Outlook Windows Outlook Express Express

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Німецька — середній
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Вміння працювати в команді та самостійно, швидко приймати якісні професійні рішення, працювати з великим обсягом інформації і документооборотом. Маю бажання навчатися і підвищувати свою кваліфікацію. Цілеспрямована, відповідальна та уважна, порядна

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: