Резюме від 20 квітня 2024 Файл

Артем

Головний інженер, заступник директора, менеджер будівельних проєктів, технічний нагляд

Вік:
44 роки
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Файл містить ще 3 сторінки

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЄЗЮМЕ
ФІО: Чередниченко Артем Костянтинович
Дата народження: 16.07.1979 року
Сімейний стан: одружений, маю двох доньок
Освіта: Вища, інженер-будівельник, за спеціальністю «Промислове і цивільне будівництво», С 2011 року маю кваліфікацію інженера технічного нагляду.
Місто реєстрації: м. Рубіжне Луганської обл.; фактично проживаю у м. Дніпро (вимушено перемішена особа, готовий до переїзду).
Досвід роботи:
• с 2005 по 2007 рік майстер, виконроб в ТОВ Трест «Рубіжанськхімбуд» м.Рубіжне Луганської обл..
• с 2007 по 2011 рік начальник дільниці, заступник директора з капітального будівництва в
ТОВ «Оргмін і К» м. Сєвєродонецьк Луганської обл..
• с 2011 року заснував власне будівельне підприємство ТОВ «Рубіжанська Будівельна Компанія «Оргмін» (код 37678424), де весь час був директором. На протязі роботи директором мав під керівництвом від 60 до 180 робітників. Також, під час керування підприємством заснував підрозділ з технічного обслуговування та ремонту автотранспортних засобів (СТО) та ще одно підприємство по виготовленню металоконструкцій, виробництва профлиста та виробів із тонколистової сталі, виробництво модульних споруд та інших виробів із металу.
Під час мого керівництва, підприємство виконало безліч робіт по будівництву, ремонту та реконструкції об’єктів промислового та цивільного призначення. Також до 50% виконання робіт було за рахунок бюджетних кошт.
• С 2010 року виконував послуги з технічного нагляду за об’єктами архітектури. Маю діючий сертифікат інженера з технічного нагляду СС3.
• Багато разів виконував послуги з технічного консультування та контролю виконання ремонтно-будівельних робіт для міжнародних організацій, таких як USAID та ПРООН
• Наразі надаю послуги з інжинірингу (організація та контроль робочих груп з технічного нагляду, збір та аналіз даних про хід будівництва об’єктів, проведення технічних нарад) для ТОВ «Інжинірінг корп».
Навички:
Управління персоналом, планування робіт та витрат, знання бухгалтерського обліку, трудового законодавства та інших нормативних баз необхідних для управління підприємством. Володіння ПК, дуже гарне знання будівельного кошторисного комплексу АВК-5. Знання правил з охорони праці та пожежної безпеки, що підтверджено діючими відповідними посвідченнями. Великий досвід співпраці із Замовниками та контролюючими органами, багато разів виконував функції Генпідрядника. Не одноразово виконував супровід об’єктів будівництва від проектування до вводу до експлуатації. Середнє знання англійської мови. Готов до відряджень та маю власний транспорт.
Пошук роботи:
Робота у вищій ланці управління будівельно-виробничого підприємства, або виконання послуг з технічного нагляду та консультування у сфері будівництва.
Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E.mail [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: