Резюме від 16 квітня 2024 PRO

Іван

Адміністратор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер по роботі з клієнтами

з 04.2023 по нині (1 рік)
Твоє Коло, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Консультація щодо земельних інвестицій;
Продаж послуг компанії.

Адміністратор

з 08.2022 по 01.2023 (5 місяців)
TITA family house, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Оформлення бронювання. Зустріч та розміщення гостей. Допомога гостям та презентація повної інформації щодо послуг у всьому комплексі. Створення оптимально комфортної атмосфери у комплексі для гостей. Комунікація з різними підрозділами закладу, контроль за якістю обслуговуванн. Урегулювання конфліктних, нестандартних ситуацій.

Адміністратор

з 05.2020 по 02.2022 (1 рік 9 місяців)
MaNNa boutique hotel, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Прийняття та оформлення бронювання; зустріч та розміщення гостей, допомога та консультація гостей, урегулювання складних або конфліктних ситуацій, контроль за якістю обслуговування; перемовини щодо співпраці з партнерами, адаптація ноу-хау у готелі.

Адміністратор

з 04.2018 по 05.2020 (2 роки 1 місяць)
Культурний центр «Кінотеатр Київ», Київ (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Контроль та підготовка кінотеатру до відкриття; організація та контроль діяльності служб кінотеатру та співробітників, табелювання співробітників; організація та проведення різних заходів, накшталт фестивалей, допрем‘єрних показів, вечірок; розробка та адаптація різноманітних маркетингових програм та акцій, а також програм по співпраці з партнерами; спілкування, консультація та допомога глядачам та гостям центру, урегулювання різноманітних складних ситуацій, забезпечення приємної атмосфери, як для відвідувачів, так і для співробітників; участь у підборі та формуванні репертуару.

Виборча кампанія до ВРУ 2014 року. Помічник керівника штабу

з 06.2014 по 11.2014 (5 місяців)
Юридична компанія «UGC», Київ (Юриспруденція)

Юридичний супровід під час виборчого процесу; підготовка документів для регістрації кандидатів у депутати та їх подача до ЦВК, аналіз підстав для відмови у реєстрації; контроль за надходженнями та видатками фонду передвиборчого штабу, фінансовий аудит. Організація і проведення програми «День виборів».

Помічник голови комітету по зв‘язкам з громадськістю

з 04.2012 по 03.2018 (5 років 11 місяців)
Міжнародний комітет захисту прав людини, Київ (Юриспруденція)

Прийом та консультація громадян з приводу їхніх прав і свобод; взаємодія з органами державної влади у питаннях захисту прав людини і громадянина, внесення пропозицій до цих органів щодо покращення захисту прав і свобод; активна робота з молоддю в освітньо-виховному напрямі та спорті; участь у міжнародних форумах та зустрічах по правам людини.

Спеціаліст 1-ої категорї

з 07.2011 по 12.2011 (5 місяців)
Апеляційний господарський суд м.Києва, Київ (Юриспруденція)

Забезпечення ведення діловодства по матеріалам та документам справ, які поступають на розгляд колегї суддів; видача справ для ознайомлення; реєстрація, облік справ, котрі знаходяться у провадженні колегії суддів, передача в канцелярію процесуальних документів; формування справ (опис); підготовка проектів процесуальних документів (рішень, ухвал).

Освіта

КНУ їм. Т.Г. Шевченка

Юридичний факультет, Киев
Вища, з 2006 по 2011 (5 років)

Диплом з відзнакою

Додаткова освіта та сертифікати

7 навичок високоефективної особистості

2016

Знання і навички

Ведення соціальних мереж Користувач ПК CRM Знання офісних програм SERVIO Продуктивність Впевненість

Знання мов

Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Гарні організаційні здібності, вмію грамотно розставляти пріоритети; вмію працювати в команді, комунікабельний, проактивний, позитивне та конструктивне вирішення складних ситуацій; стресостійкий, ініціативний та творчий підхід до праці, прагну постійно вчитися та розвиватися, відповідальний.
Захоплення : люблю та займаюсь спортом, література, кіно.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: