Резюме від 6 квітня 2024 PRO

Олег

Інженер з будівництва

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
64 роки
Місто проживання:
Новомосковськ
Готовий працювати:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор, головний інженер проектів, експерт з технічного обтеження будівель і споруд

з 02.2011 по 02.2022 (11 років)
ТДВ "Інститут "Маріупольпроект", Маріуполь (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Організація виконання технічного обстеження будівель, та проєктно-кошторисної документації об'єктів класів наслідків СС1, СС2, СС3, починаючи з укладення договорів із замовниками і завершуючи отриманням позитивних експертних висновків з наступним здійсненням авторського нагляду до завершення будівництва.
Маю досвід (1989...2022р.р.) по численним об'єктам житлового та цивільного призначення а також по адміністративно-побутовим будівлям, АЗС, СТО і т.ін...

Головний інженер проєкту, експерт з технічного обстеження будівель і споруд

з 10.1989 по 02.2011 (21 рік 4 місяці)
ТДВ Маріупольцивільпроект (Жданівська філія інституту Донбасцивільпроєкт, ОП Маріупольцивільпроект), Маріуполь (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Організація виконання технічного обстеження будівель, та проєктно-кошторисної документації об'єктів, починаючи з укладення договорів із замовниками і завершуючи отриманням позитивних експертних висновків з наступним здійсненням авторського нагляду до завершення будівництва.
Маю досвід (1989...2022р.р.) по численним об'єктам житлового та цивільного призначення а також по адміністративно-побутовим будівлям, АЗС, СТО і т.ін...

Виконроб, головний технолог

з 08.1982 по 10.1989 (7 років 2 місяці)
Трест Гражданжилстрой (трест Ждановжилстрой), Маріуполь (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Керівництво та організація будівельно-монтажних робіт на жилових крупноблочних 9-14-поверхових будинках на посаді виконроба СУ-1.
Організація та планування технологічних процесів на майданчиках будівельно-монтажного треста на посаді головного технолога.

Освіта

Дніпропетровський інженерно-будівельний інститут

Промислове та цивільне будівництво, Дніпро
Вища, з 1977 по 1982 (5 років)

Знання і навички

AutoCAD Autodesk СПДС MS Word MS Excel Водійські права кат. B Авторський нагляд Укладання договорів Управління проєктами Проєктування Читання проєктної документації Управління будівельними проєктами

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: