Резюме від 29 січня 2023

Діана

Офіціант, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
21 рік
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор

з 04.2022 по 10.2022 (6 місяців)
Beef, Черкаси (Сфера обслуговування)

Навчилася холодно вирішувати конфлікти не займаючи позицію однієї з сторон, але надавати перевагу гостю

Продавець-консультант

з 06.2021 по 10.2022 (1 рік 4 місяці)
Inditex Ukraine, Черкаси (Роздрібна торгівля)

Навчилася бути комунікабельною, не боятися першою підходити та допомагати людям. Вивчила все, чим повинен займатися економіст, ведучи не тільки чисто касу, а і її облік, а також аналізувати продажі)

Освіта

ЧДБК

Економіка, Черкаси
Середня спеціальна, з 2018 по 2021 (3 роки)

Знання і навички

MS Excel Касові операції Ведення звітності

Знання мов

Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Я дипломована економістка, яка нажаль не дуже має жагу до цього розділу життя людей) Мені ближче спілкування з людьми, а не нудне просижування в офісі з купою листочків, тому не роздумуючи я пішла туди де буде найбільше конекту і спілкування, ну і ще я не дуже підхожу в цей офісний антураж, так як маю чотири тату, які перемалювала і підкорегувала сама. А ще я різностороння не тільки на словах, тому що я маю сертифікат візажиста, стиліста, мала інстаграм-магазинчик косметики для ванни, зараз збираюся ще відкрити свою власну студію по нарощуванню волосся, а також працювала не тільки в ритейлі, а і баристою в «Тачівкі» та адміном в ресторані Beef) Ну і один цікавий факт про мене, який я не всім розповідаю, тому що не вважаю за потрібне казати це на кожному кроці, але в свої зуби я вклала більше ніж напевно витратила на всі речі які я тільки могла придбати впродовж 20 років, тому найчарівніше в мені це посмішка❤️
Щось забагато хорошого про мене, але мінуси авжеж також є, я буваю імпульсивною і емоційною, але на роботі ще ніколи не кричала на гостя або клієнта, хіба що просила покинути залу, коли це було необхідно)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Офіціант
Черкаси

Офіціант
Черкаси

Офіціант
Черкаси

Продавець, офіціант, помічник кухаря
Черкаси

Офіціант
Черкаси

Офіціант
12000 грн, Черкаси

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: