Резюме від 31 жовтня 2022 Файл

Илья

Продавець-консультант

Вік:
24 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Файл містить ще 1 сторінку

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
Резюме від 22 червня 2022 року.Бутаков Ілля Андрійович.Дата народження: 14 червня 1999 (22 роки).Місто: Київ.Мобільний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
Адреса електронної пошти: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).Місто проживання: Київ.
Досвід роботи
Фотожурналістз 15.01.18 по 29.01.18ТОВ ІА УНН, Київ.До спектру моїх обов'язків входило:
Виробництво фоторепортажів (фотографування);
Редагування фотографій (корекція кольору, контрастокорекція);
Оформлення фотографій (плашкування (додавання логотипів));
Подача фотографій для публікації.
Стажування на радіостанціїз 25.06.18 до 29.06.18Радіостанція «Українське радіо. Суспільне мовлення», Київ.До спектру моїх обов'язків входило:
Спостереження за процесом інформаційного мовлення та отримання досвіду.
Робота в кол-центрі менеджером з продажуз 17.07.18 по 22.08.18Приватна клініка «Центр відновлення здоров'я», КиївДо спектру моїх обов'язків входило:
Спілкування з клієнтами, які зареєструвалися на сайті та підтвердження замовлення.
У разі скасування, я повинен був переконати їх купити товар.
Стажування в Інтернет Видання з 06.2019 по 03.2020 Сайт Yabl, на якому пишуть матеріали про мистецтво для молоді. Моїм завданням було написання рецензій на переглянуті прем'єри фільмів. За час стажування мною було написано понад десять матеріалів на тематику кіно. Вся робота виконувалася у форматі фрілансу. Але оскільки сама редакторська група не була зацікавлена в мені, наша співпраця так повною мірою і не відбулася.
Робота в Сервісі Бронювання квартир «ДОБОВО». З 08.2018 до 03.2020 (1 рік 7 місяців). Менеджер по роботі з клієнтами, консультант по роботі з мобільним додатком. Dobovo – сервіс бронювання квартир, Київ (подобова оренда квартир). Моїм основним завданням була консультація власників щодо роботи з сайтом ДОБОВО та щодо умов співпраці (зокрема – я був експертом з користування мобільним додатком). Мені потрібно було переконувати власників встановлювати програму на телефон для більш оперативної та зручної співпраці. У цьому я був дуже успішним. У процесі роботи опанував навички ділового спілкування та поважного надання інформації клієнту.

Працював пішим і велокур’єром у компанії Глово. Працював по 6 днів на тиждень по 12 годин. Проходив по 50 км на день, та проїжджав приблизно по 120 км на день на велосипеді. Я проявив себе як працьовитий співробітник та людина, яка готова працювати на результат. Я працював з 11 ранку до 23:00, проте іноді доводилось возити замовлення і після 23.
З 24 жовтня по 11 грудня 2021 року працював раннером на фестивалі найкращих світових ресторанів у Саудівській Аравії. Riyadh Season Festival. Особисто я працював в Аргентинському ресторані «Дон Хуліо», який входить до 50 найкращих ресторанів світу 2021 року. Ми працювали з ненормованим робочим графіком з 16:00 до 1 години ночі. Обслуговували клієнтів, надавали їм сервіс преміум-сегменту. Швидко, чітко, вишукано та преміально. Так від нас вимагали. Я працював помічником офіціанта, прибирав столи, допомагав виносити страви до зали, натирав посуд та підтримував чистоту закладу. Крім того, це була чудова практика розмовної англійської, бо ні персонал закладу, ні клієнти українську звісно не розуміють. Я проявив себе як працьовитий, командний співробітник, який не тільки виконує свою роботу якісно, а й допомагає колегам у вирішенні проблем під час робочого процесу.
Освіта
КНУ імені Тараса Шевченка, Інститут журналістики
Журналістика та соціальна комунікація, Київ
Повна закінчена вища, з 09.2016 по 06.2020 (4 роки)
Професійні навички
•Навички роботи з комп'ютером
Користувач, маю навички в роботі з Photoshop; професійні навички по роботі програмами Audaciti та Sony Vegas pro – аудіо- та відеоредактури відповідно.
Маю стандартні офісні програми, такі як Microsoft Office, Exel…
• Навичка проведення інтерв'ю. За час навчання в університеті провів близько 20 інтерв'ю, кожне з яких удосконалило мої комунікативні навички та навички професійного інтерв'юера. Особливе місце серед моїх інтерв'ю посідає інтерв'ю з Лілією Гриневич, екс-міністром освіти та науки України. З ним можна ознайомитись за посиланням: https://drive.google.com/open?id=1Wkp-Efr8plicfqCF3iw5aMlrg8qWphTa. Загалом цей радіовипуск – показник моїх журналістських умінь та навичок:
o Вибір соціально значимої теми.
o Збір інформації.
o Прописування сценарію.
o Організація та проведення інтерв'ю.
o Аудіомонтаж.
o Нестандартний творчий підхід до журналістики разом із дотриманням основних журналістських стандартів.
o Доведення матеріалу до презентабельного стану.
• Навичка роботи у студії.
За час навчання записав понад 10 радіопрограм і провів близько 20 інтерв'ю, деякі з яких були абсолютно спонтанними. Навчився як ретельно готуватися до ефіру та глибоко вивчати матеріал, так і вести програму (інтерв'ю, репортаж) спонтанно – не маючи часу на попередню підготовку.

Знання мов
Англійська – вище середнього
Російська – експерт
Українська – експерт
Додаткова інформація
Обмін інформацією та емоціями дуже важливий для мене. Маю досвід роботи в інформагентстві, стажувався на громадському радіо. Люблю музику та кіно. Я молодий, енергійний хлопець з активною життєвою позицією. Дуже люблю спілкуватися з людьми та хочу цим заробляти на життя. Поважаю чужу думку, йду на компроміси, але при цьому відстоюю свою думку. У шкільні роки мав заслуги як науковець-початківець. Написав малу наукову працю із зарубіжної літератури на тему «Історія російського романсу», з якою посів 3 місце на міському етапі конкурсу. За час навчання в університеті опанував на базовому рівні всі необхідні навички професійного журналіста, особливе місце серед яких зайняло складання новинних програм, дикторська начитка, аудіо- та відеоредактури та проведення інтерв'ю. Під час навчання в університеті був дуже успішним і захистив диплом на відмінно. Прослухати мій дипломний проект можна за посиланням: https://drive.google.com/open?id=1Wkp-Efr8plicfqCF3iw5aMlrg8qWphTa.Крім того, у процесі навчання виявив себе як відповідальний командний гравець, людина, готова працювати більше, ніж зазвичай, коли цього вимагає ситуація.У роботі виявляю себе як роботящий, ефективний співробітник, здатний виконувати чітко поставлене завдання. Працюю по 10 годин по 5-6 днів на тиждень. Завжди націлений на результат, амбітний, працьовитий, дисциплінований, стресостійкий. У роботі в компанії Аделіна, де я перебуваю вже більше 1,5 місяців, мені часто довіряють допомогу колегам та курування невеликої кількості людей, відповідь на їхні запитання, допомога у досягненні цілей. Вважаю себе гнучкою людиною, яка готова підлаштуватися під навантаження і допомогти, навіть у свій вихідний або після робочого дня.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: