Резюме від 5 січня 2023 Файл

Ольга

Завідувач виробництва

Вік:
34 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Бровари

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ

Шустик Ольга Володимирівна
Вік:32роки(08,09,1989)
Місто проживання: Бровари
Сімейне положення:заміжня
Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Електрона пошта :[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Посада:завідувач виробництва,керуючий магазином

Мета

Хочу стати працівником компанії , організації ,підприємства
щоб реалізувати свої можливості та вміння ,поліпшити свої знання, навчитись
новому та досягнути в подальшому кар’єрного росту

Досвід роботи

Назва компанії: ДП «Фуршет»
Посада: заступник директора з виробництва
Період роботи: 04,10,2012— 04,06,2013
Обов’язки:
- контроль виробничих цехів
- замовлення сировини
- контроль за якістю продукції
- проведення інвентаризацій

Назва компанії: ТОВ «Новус Україна»
Посада: старший зміни виробництва
Період роботи: 9,06,2013-16,05,2014
Обов’язки:
- контроль за роботою цехів
- контроль за наповненістю вітрин виробництва
- дотримання асортименту згідно діючих планограм
- контроль за якістю продукції

Назва компанії: ТОВ «Новус Україна»
Посада: завідувач виробництва
Період роботи: з16,05,2014 та ще працюю на даний момент
Обов’язки:
- Організація виробничих процесів та контроль виробничих цехів
- Замовлення сировини
- Контроль дотримання санітарних норм та правил в виробничих приміщеннях
- контроль якості продукції
- своєчасне накриття вітрин , згідно асортиментної матриці
- контроль за втратами (списання ,уцінка)
- проведення інвентаризацій


Освіта

Навчальний заклад: Національний університет харчових технологій
Ступінь:Бакалавр
Назва спеціальності: харчова технологія та інженерія «Технологія зберігання, консервування та переробки молока»
Період навчання: 01,09,2006 — 03,07,2010
Навчальний заклад: Національний університет харчових технологій
Ступінь: Спеціаліст
Назва спеціальності: Технології зберігання , консервування та переробки молока
Період навчання: 04,02,2013— 20,12,2013

Вміння та навики

- впевнений користувач ПК

Особисті якості :
- вміння працювати в команді, пунктуальність , комунікабельність,
відповідальність.

Інші резюме цього кандидата

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: