Резюме від 21 квітня 2024 PRO

Любов

Практичний психолог, методист

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто проживання:
Сміла
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Практичний психолог-методист

з 09.2018 по нині (5 років 8 місяців)
Смілянський навчально-виховний комплекс "Загальноосвітня школа I ступеня - гімназія імені В.Т.Сенатора", Сміла (Освіта, наука)

Завідувач

з 09.2010 по 09.2018 (8 років)
Центр практичної психології та соціальної роботи Управління освіти, молоді та спорту Смілянської міської ради, Сміла (Освіта, наука)

Практичний психолог

з 12.2006 по 09.2010 (3 роки 9 місяців)
Смілянська загальноосвітня школа I-III ступенів №4, Сміла (Освіта, наука)

Практичний психолог

з 04.2005 по 12.2006 (1 рік 8 місяців)
Смілянська загальноосвітня школа I-III ступенів №12, Сміла (Освіта, наука)

Освіта

Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького

Психологія, Черкаси
Вища, з 1999 по 2005 (6 років)

Знання і навички

MS Office Проведення індивідуальних та групових консультацій Проведення тренінгів на різні теми та тренінгові заняття Вміння розробляти тематичні тренінгові програми Індивідуальна та групова психологічна робота Надання онлайн-консультацій

Додаткова інформація

Головним напрямком роботи є вивчення індивідуальних запитів і потреб учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану. Здійснюю психологічну підтримку учасників освітнього процесу в умовах війни та психологічний супровід, що сприяє набуттю учнями навичок самопізнання, саморозвитку, адекватної самооцінки, самосприйняття, формую науковий світогляд здобувачів освіти, розвиваю їх критичне мислення шляхом забезпечення умов для самореалізації особистості. В системі реалізую компетентнісно орієнтований підхід, забезпечую засвоєння учнями основних понять психології, формую уміння застосовувати набуті знання. Застосовую інноваційні технології навчання, забезпечую особистісно орієнтований підхід до учнів, інформаційно-комунікаційні технології, інтерактивні методики арт-терапевтичні прийоми та техніки. Широко використовую активні форми і методи навчання, проєктивні методики. Практикую поєднання індивідуальних і групових форм роботи, орієнтую здобувачів освіти на збереження власного фізичного та психічного здоров’я, морально-етичні цінності, творче самовираження, оригінальність підходів до освоєння нових технологій, засобів діяльності. Особливу увагу приділяю формуванню навичок конструктивної взаємодії, попередженню негативних явищ в освітньому середовищі. Працюю над вихованням та розвитком креативної особистості, яка вміє конструктивно вирішувати конфлікти, ефективно спілкуватися з оточуючими.

Успішно керую учнівською науково-дослідницькою діяльністю здобувачів освіти. Як результат, учні мають призові місця на обласному та міському етапах Всеукраїнського конкурсу захисту науково-дослідницьких робіт учнів членів МАН: (2018, 2019, 2020).

Учасник міських методичних форм роботи. Реалізовую авторські проєкти «Люблячі батьки – щасливі діти»(робота з батьками), "У колі друзів" (профілактика конфліктної поведінки у підлітків) . Керівник групи особистісного росту для педагогічних працівників закладу "Відкрий себе по-новому", заняття якої проходять у вигляді ресурсних зустрічей. Є співавтором методичних посібників із досвіду роботи НВК, які представлені на Міжнародних виставках «Сучасні заклади освіти»
(2019,2020, 2022.)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: