Резюме від 18 квітня 2024 Файл

Тетяна

Юрист-хозяйственник

Вік:
44 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дніпро, Київ, Краматорськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Файл містить ще 1 сторінку

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Претендент на посаду начальника юридичного відділу, юрисконсульта та іншу.
Мозоля Тетяна Юріївна, 17.09.1979 р.н.
Освіта:
У 2003 році закінчила вищий заклад освіти «Донецький інститут підприємництва» м. Донецьк i отримала повну вищу освіту, кваліфікація економіст- юрисконсульт.
У 2012 році пройшла курси підвищення кваліфікації в Донецькому національному університеті за напрямком «Підприємництво» .
19 вересня 2023 року отримала свідоцтво в тому, що пройшла навчальний курс за темою «Основи бухгалтерського обліку за П(С)БО України, основи податкового обліку» у Навчально – методичному центрі
«РОСЬ-АУДИТ» у місті Біла Церква.
Трудова діяльність:
04.01.2002p. - 01.10.2012p. працювала на посаді провідний юрисконсульт в Обласному комунальному підприємстві «Донецьктеплокомуненерго». Мої основні функції: повний юридичний супровід підприємства, складання локальних нормативних документів, розробка та укладання господарських договорів, претензійно-позовна робота, представництво інтересів підприємства у судових інстанціях всіх рівнів, держаних органах та органах місцевого самоврядування. Вид діяльності - виробництво та поставка теплової енергії споживачам — юридичним та фізичним особам.
25.11.2014p. -10.02.2016p. Вугледарська міська рада, призначена на посаду
першого заступника міського голови, як така, що була затверджена міською радою. Звільнення у зв’язку з закінченням повноважень. Функції організаційно
– розпорядчі.
14.11.2017p.-18.12.2020p. прийнята юрисконсультом на приватне підприємство «ИСТОЧНИК» з 02.09.2019 року обіймала посаду начальника юридичного відділу.
Вид діяльності підприємства виробництво та реалізація (оптова, рознічна) хлібо - булочних виробів, кондитерських виробів та інша роздрібна торгівля, оренда, робота з контролюючими органами.
04.01.2021 р. прийнята на посаду юрисконсульта в Комунальне некомерційне підприємство «Обласний перинатальний центр м. Краматорськ». Вид діяльності надання населенню профільної первинної медичної допомоги. Мої основні функції: повний юридичний супровід підприємства, складання локальних нормативних документів, розробка та укладання господарських договорів, претензійно - позовна робота, представництво інтересів підприємства у судових інстанціях всіх рівнів, держаних органах та органах місцевого самоврядування, проведення тендерних закупівель.
З жовтня 2023 по теперішній час працюю в ТОВ «ЗЕРНОВИЙ ДІМ» (м. Біла Церква) начальником юридичного відділу. Від діяльності-виробництво сільськогосподарського устаткування його реалізація в тому числі на ринки Європи, Канади, Америки.
Підприємство виробляє:
- машини і устаткування для виготовлення харчових продуктів і напоїв, перероблення тютюну;
- машини і устаткування для сільського та лісового господарства;
- здійснює механічне оброблення металевих виробів.
Основні навики:
- керівництво юридичним відділом;
- повний юридичний супровід діяльності підприємства та групи компаній;
- корпоративне управління;
- супроводження процесів купівлі-продажу корпоративних прав, нерухомості, земельних ділянок, реєстрації земельних ділянок;
- підготовка юридичних висновків, юридичне прогнозування, визначення ризиків;
- супроводження підприємства в тендерах;
- договірна робота, в т.ч. зовнішньоекономічна;
- супроводження банківської діяльності підприємства та групи компаній;
- контроль та супроводження перевірок, обшуків, виїмок, оскарження протоколів та їх результатів;
- судовий захист підприємства та групи компаній.

Додаткова інформація: юридичний стаж більш 20 років. Досвід керівництва юридичною службою. Штат підлеглих від 3х до 20ти осіб. Практичний досвід у судах усіх інстанцій. Маю весь спектр юридичних знань та навичок необхідних для забезпечення діяльності підприємства. Досвід роботи з усіма видами господарських договорів. Робота з рекламаціями, стягнення дебіторської заборгованості, оскарження рішень податкових та інших контролюючих органів. Практичний досвід у трудових спорах. Корпоративне право. Земельні питання. Можлива робота при неповній зайнятості, дистанційно по сумісництву.
В роботі мені властиві: системність, глибокий аналіз проблеми, здатність запропонувати кілька рішень проблеми з подальшим обранням оптимального, висока самоорганізація та професіоналізм, здатність працювати самостійно і в команді. Бажаний розмір зарплати – конкурентний від 30000грн.
Маю водійські права. Практикуючий водій з 2004 року.
Буду вдячна за відгук на моє резюме.
Моя адреса проживання: м. Біла Церква. Готова до переїзду в м. Київ та інші міста України.
Мій номер телефону [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»),
електронна адреса: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Юрист-хозяйственник
60000 грн, Київ, Харків

Юрист-господарник
Київ

Юрист-господарник
20000 грн, Київ, Дистанційно

Юрист-господарник
Київ

Юрисконсульт, юрист-господарник
55000 грн, Київ

Юрист-господарник
Київ, Біла Церква

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: