Резюме від 25 лютого 2024

Марина

Адміністратор, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
20 років
Місто:
Ірпінь

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Продавець-консультант

з 12.2022 по 05.2023 (5 місяців)
Vodafone Retail Україна, Прилуки (Телекомунікації, зв'язок)

Обовʼязки: відкривати та закривати магазин, слідкувати за касою, проведення інкасація, продаж товарів (гаджети та аксесуари), консультації з приводу мобільного звʼязку, прийом товару та відправка, догляд за порядком магазину.
Досягнення: попадала в топ лідерів по продажах, та переганяла колег по зарплаті. Через невеликий термін роботи великих досягнень немає.

Освіта

Університет економіки та права "КРОК"

Психології, екстремальний та кризовий психолог
Незакінчена вища, з 2020 по 2024 (4 роки)

Знання і навички

MS Excel MS Word MS PowerPoint

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Моїм основним хобі є фотографія, яку я розглядаю не лише як хобі, але й як можливість збагатити вміння з креативного підходу та естетики. Можу використовувати ці навички для створення візуально привабливого іміджу салону/клубу/ресторану та його послуг.

В будь якій роботі я вважаю важливими комунікабельність та вміння спілкуватися, оскільки це сприяє побудові позитивних відносин із клієнтами. Мої навички спортивних занять допомагають зберігати енергію та стресостійкість, що є важливим у ролі адміністратора.

Щодо роботи, я ціную професіоналізм та якість обслуговування. Готова внести свою ентузіастичну та організовану особистість в робочий колектив.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: