Резюме від 26 лютого 2023 PRO

Наталия

Фінансовий менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Ірпінь
Готовий працювати:
Ірпінь, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Оператор call-центру CVA програми

з 07.2022 по 11.2022 (4 місяці)
Polish Red Cross, Lublin (Гуманітарна допомога)

Інформування про фінансову допомогу для біженців з України. Інформування потенційних бенефіціарів та запрошення на реєстрацію. Реєстрація бенефіціарів на програму фінансової допомоги.

Медіапланер

з 11.2021 по 07.2022 (8 місяців)
МК ТРК ICTV, Київ (ЗМІ, медіа)

Планування промо компанії продукту канала. Складання брифу для режисерів на виробництво промо анонсів, та бриф для копірайтера з необхідною начиткою. Розміщення анонсів в ефірі з необхідною навігацією (дата, день, час). Складання звітів в МаркДата (накопичувальний і фіктичний по усім або окремим анонсам).

Випусковий редактор програмної служби

з 10.2010 по 11.2021 (11 років 1 місяць)
МК ТРК ICTV, Київ (ЗМІ, медіа)

Підготовка та створення монтажного листа в програмі AVECO, InMedia. Корегування та контроль поточного ефіру. Вчасний випуск та контроль прямих ефірів (Факти, Виступ/інтерв’ю Президента тощо). Оперативне реагування на зміти в робочій сітці телеканалу.

Начальник відділення

з 01.2008 по 04.2009 (1 рік 3 місяці)
АКБ Імексбанк, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Побудова робити відділення та виконання поставлених планів. Контроль операційної роботи, розподіл обов’язків між працівниками. Роздрібна торгівля банківськими металами. Проведення переговорів з клієнтами представляючи інтереси банка. Досягнення планових показників.

Економіст

з 09.2006 по 01.2008 (1 рік 4 місяці)
АКБ Імексбанк, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Обслуговування юридичних, фізичних осіб. Відкриття/закриття поточних, депозитних рахунків в національній та іноземній валютах. Виплата грошових переказів по ситемам: Сontact, Western Union, Юністрім, InterExpress.

Освіта

Київський національний економічний університет

Фінанси, економіка підприємства, Київ
Вища, з 2001 по 2007 (6 років)

Магістр фінансів

Додаткова освіта та сертифікати

Комп'ютер для Бухгалтера

2005 рік.

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS Outlook Пользователь ПК Робота з оргтехнікою 1С:Бухгалтерія Outlook Express Express

Знання мов

Польська — середній

Додаткова інформація

Із особистих якостей хотілось би відмітити відповідальність та націленість на результат. Робота в команді і самостійно. Неконфліктна. Комунікабельна. Легко сприймаю нову інформацію і застосовую в роботі. Вмію працювати з великими масивами інформації.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: