Резюме від 3 квітня 2023 Файл

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/9109770

Менеджер з закупівель та постачань

Місто:
Кам'янське

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Біловербенко Юрій Миколайович
конт.тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), email: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
14.08.1972 р.н. (50 років)
Місце проживання: м. Кам’янське.
Освіта
Вища. У 1999 році закінчив Дніпродзержинський державний технічний університет за спеціальністю «Менеджмент організацій», кваліфікація економіст-менеджер.
Загальний досвід роботи – 33 роки.
З 23.06.1997р. по 28.04.2004р. – Державна податкова служба, інспектор у секторах: документальних перевірок фізичних осіб, стягнення коштів і майна.
З 05.05.2004р. по 28.10.2015р. – ПАТ ПриватБанк, фахівець з кредитування та обслуговування фізичних осіб.
З 26.10.2018р. по 27.10.2022р. працював на ПРАТ «Дніпровський металургійний комбінат», в подальшому перейменовано на ПРАТ «Камет-Сталь», фахівець відділу поставок устаткування.
Досвід роботи фахівцем закупок та поставок – 4 роки.
Основні обов’язки на останньому місці роботи, на посаді фахівця: пошук постачальників ТМЦ, аналіз пропозицій, підготовка обгрунтованого висновку по вибору постачальника; забезпечення потреб підприємства в ТМЦ в замовлений строк, планування та аналіз потреб, перевірка залишків та строків використання ТМЦ, що є в наявності; укладання договорів, контроль виконання умов зазначених в договірних документах, вживання заходів щодо погашення дебіторської заборгованості, проведення претензійної роботи; організація ввезення товару на територію підприємства, перевірка якості товару, ведення та складання звітності; складання щомісячних планів закупівель та прогнозу щодо постачання товару.
Професійні навички:
• вміння працювати з клієнтом та з запереченнями;
• впевнений користувач ПК (SAP, word, excel (ВПР, ГПР, зведені таблиці та інше);
• вільно спілкуюсь українською мовою;
• маю бажання до навчання та розвитку;
• є можливість брати участь у відрядженнях;
• стресостійкість, відповідальність, сумлінність у роботі, вміння швидко приймати рішення.
Посвідчення водія – категорії «В».
Сімейний стан: Одружений.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: