Резюме від 5 січня 2023 Файл

Ольга

Заступник керуючого

Вік:
48 років
Місто:
Кам'янське

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

ГРІНЧЕНКО ОЛЬГА ОЛЕКСАНДРІВНА
Бажана посада:
Головний бухгалтер, бухгалтер, економіст
Стартовий оклад:
За домовленістю
Тип роботи:
Повний робочий день
Ф.И.О.:
Грінченко Ольга Олександрівна
Телефон:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») (з 9 до 21)
E-mail:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
ОСОБИСТА ІНФОРМАЦІЯ
Місто:
Кам’янське
Район проживання:
вул. Курська буд.61 кв.7
Освіта:
Вища, Спеціаліст з Бухгалтерського обліку та аудиту
Дата народження:
06 липня 1975 р. (47 років)
Стать:
Жіноча
Родинні стосунки:
У шлюбі. Діти: син (28 років), донька (9років)
ДОСВІД РОБОТИ
Період роботи:
Із січня 1997
Посада:
Головний бухгалтер; Бухгалтер; Бухгалтер-Касир. (Повна зайнятість)
У компанії:
З 20.01.1997р. по 28.03.1998р. ТОВ «Наві ЛТД» м. Дніпродзержинськ, на посаді бухгалтер-касир. Оптова й роздрібна торговельна діяльність
З 04.04.1998р. по 27.12.1999р. ПИИ «Асеан» м. Дніпропетровськ, на посаді головного бухгалтера. Підприємство з іноземними інвестиціями (ресторанний бізнес)
З 04.01.2000р. по 14.01.2000р. ВАТ «Дніпроцемент» Дошкільний заклад №32 м. Дніпродзержинськ, на посаді бухгалтера.
З 17.01.2000р.по 26.05.2000р. Дочірнє підприємство дитячий садок «Пролісок», по переводу на посаду головний бухгалтер.
З 09.06.2000р.по 14.03.2002р. ПП Котенко С.Н. м. Дніпродзержинськ, на посаді головний бухгалтер. Оптова й роздрібна торговельна діяльність.
З 04.07.2002р. по 20.10.2004р. Комунальний Дитячій Дошкільний Заклад №33 м. Дніпродзержинськ, на посаді головного бухгалтера.
З 23.09.2005р.по 26.01.2006р. Загальноосвітня Школа №23 м. Дніпродзержинськ на посаді бухгалтера.
З 01.02.2006р.по 15.11.2007р. ТОВ «Норма» м. Дніпродзержинськ на посаді бухгалтера. Оптова й роздрібна торговельна діяльність медичними препаратами й товарами медичного призначення.
По сумісництву з 01.02.2006р.по30.06.2009р. ТОВ «С.Т.Е» в м. Дніпродзержинську на посаді головного бухгалтера. Охоронна діяльність.
З 16.11.2007р. по 31.03.2010р. в Управлінні Державного Казначейства у м. Дніпродзержинську на посаді провідного казначея.
З 11.10.2010р. по 01.04.2011р. ТОВ «Дніпродзержинський автобусний завод» на посаді головного бухгалтера. Підприємство з виробництва та ремонту автобусів. Кількість працівників – 110 осіб.
З 14.12.2011р. по 15.05.2012р. ТОВ « Вікторія і К» на посаді головного бухгалтера. Підприємство з виготовлення шпалер.
З 10.09.2012р. по 02.06.2022р. Державна податкова служба Україна Головне управління ДПС у Дніпропетровській області. На посаді головного державного ревізора- інспектора відділу бухгалтерського обліку та звітності.
Посадові обов'язки:
На посаді бухгалтера/головного бухгалтера: організація й ведення бухгалтерського, податкового й статистичного обліку/звітності. Організація й ведення фінансової звітності; робота з контролюючими органами; ведення управлінського обліку й аналізу господарської діяльності підприємства, визначення всіх економічних показників роботи підприємства. Розуміння регламентованого та управлінського обліку. Розробка заходів щодо поліпшення економічних показників. Складання й контроль за виконанням договорів купівлі – продажу, оренди, договорів на надання послуг, трудових угод, договорів цивільно – правового характеру.Ведення наступних ділянок: облік касових операцій, банк, складський облік, калькуляційний облік, облік праці та заробітної плата, розрахунок з загальнообов’язкового страхування, облік ведення основних засобів, облік ГСМ, авансових звітів, облік запасів, вміння працювати з ПРРО, ведення дебіторської та кредиторської заборгованості, та звірка з контрагентами.Робота з програмою 1С Підприємство (Бухгалтерія, Склад, Кадри), офісні програми, складання статистичної звітності, Інтернет, складання податкової звітності в програмі ОРZ,та Бест- звіт, АРМ-звіт, . МеDoc, MS Office, УВП, Word, Excel., FreeZvit. Складання звітів в електронному вигляді.
На посаді державного службовця: ведення обліку у бюджетній сфері, з зазначеними особливостями плану рахунків у бюджетних установах та визначенням класифікації доходів та видатків. Складання та розрахунок кошторисних призначень, а саме
на посаді провідного казначея: приймання документів на відкриття рахунків, забезпечення збереження особистих справ клієнтів; складання інформації про заявку на видачу готівки в розрізі клієнтів; здійснення видатків, місцевого бюджету шляхом сплати рахунків бюджетних та інших установ; формування юридичних та фінансових зобов’язань; введення платіжних доручень на оплату рахунків клієнта, відправка платіжних доручень на підпис у систему Клієнт банк; перевірка розподілів коштів у відповідності з затвердженими обсягами фінансування по місцевому бюджету; перевірка правильності заповнення та оформлення поданих розпорядником коштів, платіжних доручень, та відповідність цільового спрямування коштів, кодам функціональної та економічної класифікації, на підставі поданих підтвердних документів з урахуванням залишків кошторисних призначень та наявних коштів на рахунках розпорядників коштів.
в Державній податковій службі: займалась веденням бухгалтерського обліку, погашенням боргів, стягненням та роботою з безхазяйним майном, експлуатація майна інфраструктури та бухгалтерського обліку.
ОСВІТА
Навчальний заклад:
Дніпродзержинський Індустріальний Технікум м. Дніпродзержинськ
Дата закінчення:
2005 році
Факультет:
Економічний факультет
Спеціальність:
Бухгалтерський облік
Навчальний заклад:
Міжрегіональна Академія Управління Персоналом Дніпродзержинський Інститут Економіки та Менеджменту ім. Северина Наливайка
Дата закінчення:
2012 року
Факультет:
Економічний факультет
Спеціальність:

КУРСИ Й ТРЕНІНГИ
Назва курсу:
Курси Операторів ПК
Навчальний заклад:
ТОВ „А.М.” (м. Дніпродзержинськ)
Тривалість:
3 місяці
Дата закінчення:
Березень 1997року
ІНОЗЕМНІ МОВИ Й КОМП'ЮТЕРНІ НАВИЧКИ
Німецька мова:
Базовий
Комп'ютерні навички:
1С, повний набір офісних програм, Інтернет, АС ”Казна”, Клієнт-Банк, Бест-Звіт, ОPZ,АРМ-звіт.
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ
Заняття у вільний час:
Спорт, музика, косметика, виховання доньки.
Найбільш важливі досягнення:
Кар'єрний ріст почався з посади бухгалтера-касира (ТОВ «Наві ЛТД» м. Дніпродзержинськ). Набула навички роботи у іноземному підприємстві ПІІ «Асеан» м. Дніпропетровськ, діяльність установи відбувалась за рахунок фінансування іноземних інвестицій, що передбачає високий рівень ведення бухгалтерського й податкового обліку, фінансової звітності. Також набула навички роботи у бюджетній сфері, де ведення бухгалтерського обліку вирізняється від ведення обліку на загально - прийнятих умовах. Набуття досвіду у оптовій та роздрібній торговельній діяльності, алкогольними напоями та медичними препаратами й товарами медичного призначення, де також бухгалтерський й податковий облік, фінансова звітність, різняться від загально - прийнятих умов. Досвід роботи набувала поступово від бухгалтера та головного бухгалтера, в даних установах вважаю придбаний досвід безцінним і перспективним для подальшого розвитку себе як фахівця. Що стосується досягнень у житті не пов'язаних із професійною діяльністю, уважаю своїм головним досягненням - народження й виховання сина, прекрасну родину й друзів, якими моя доля дуже багата. Уважаю, що без цих важливих моментів я не відбулась би як фахівець і професіонал у своїй справі.
Додаткові відомості:
Комунікабельна, акуратна, ініціативна, виконавча. Маю досвід у роботі з великими колективами. Маю високі організаторські здатності.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати