• Файл

Карина

Вчитель історії, репетитор

Вік:
25 років
Місто проживання:
Березне
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Тимофеєва Карина 23 роки
Контактна інформація:
Email: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Номер телефону: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Посада: вчитель історії закладу загальної середньої освіти
Бажана зарплата: 5500-8500 грн
Місто: Березне, Березнівський район, Рівненська область
Мета
Здобути роботу відповідно за фахом та досвід роботи з дітьми різних вікових категорій; реалізуватись, як педагог; вести конструктивний діалог з більш досвідченими колегами та переймати у них досвід; самовдосконалюватись в обраній спеціальності; займатись вихованням добросовісних, відповідальних, законослухняних громадян України з розвиненим критичним мисленням та емоційним інтелектом; прищепити учням любов до історії та зацікавити предметом; просто розповідати про складне.
Професійні компетенції
Спонукаю учнів до рефлексії; маю високі організаторські здібності та раціонально використовую час, що позитивно позначається на плануванні власної творчої діяльності; створюю дружелюбну атмосферу, де учні можуть сміливо ділитися думками щодо предмету та обмінюватись судженнями з однокласниками; використовую інноваційні методи викладання (уроки супроводжуються презентаціями та картинами в якості візуалізації інформації, використання опитувань в кінці уроку, наприклад, що нового дізнались учні по темі заняття, що не знали до цього, що було найбільш цікавим для актуалізації знань, практикувати ігри, які спрямовані на розвиток довготривалої пам’яті та критичного мислення, застосовувати додатки для кращого засвоєння інформації на зразок Quizlet, послуговуватись різними методами перевірки якості засвоєних знань і відповідно оцінки знань учнів); роблю акцент на національні та культурно-ціннісні орієнтири.
Професійні навички та додаткова інформація
1. Володію розгорнутими теоретичними знаннями з різних історичних дисциплін (наявний перелік дисциплін в додатку до диплома)
2. Маю базові знання вікової психології
3. Склала ЗНО з історії України на 193 бали та з української мови та літератури на 192 бали
4. Опанувала в ході навчання курси (дисципліни), які стосуються безпосередньо педагогіки та психології, а саме: “Основи педагогіки та психології”, “Вікова психологія”, “Педагогіка”, “Методика викладання історії” (можете переглянути в додатку до диплома). Застосовувала теоретичні знання отримані у ВНЗ на практиці в Острозькому НВК “Школи І-ІІІ ступенів-гімназія”
5. В ході навчання я здобула фундаментальну теоретичну базу, що стосується оформлення та написання наукових робіт (курсові, статті, реферати, есе, рецензії)
6. Володію на високому рівні українською мовою
7. Володію англійською мовою рівень B2
8. Володію польською мовою рівень A1
9. Наявний пк в особистому користуванні з доступом до інтернету
10. Вмію працювати з пакетом інструментів продукту Microsoft Office
11. Наявний закордонний паспорт
12. Готова до відряджень
13. Наявний попередній медичний огляд
Додаткові навички
Вмію грамотно говорити та писати, можу зрозуміло донести свою думку; позитивно ставлюсь до конструктивної критики; розвинений навик time management; дипломатично веду себе під час дискусії, поважаю думку опонента, намагаюсь зрозуміти чим керується людина, коли робить власні судження; вмію працювати в команді; відкрита до всього нового; вмію знаходити підхід до дітей та підлітків; розуміюсь на професійній етиці.
Характеристика
Позитивні риси характеру
Працелюбна, відповідальна, високоморальна, дружелюбна та комунікабельна, винахідлива, креативна, об’єктивна, ініціативна, ввічлива, розвинений емоційний інтелект (ставлю себе на місце інших людей і роздумую, а як би я вчинила б в тій чи іншій ситуації); вважаю що професіонал це не тільки фахівець, який добре розуміється у предметі вивчення, а й в першу чергу людина в повному розумінні цього слова; вчусь на власних та на чужих помилках; не мислю стереотипами; розвинене аналітичне мислення; вмію відмовляти.
Негативні риси характеру
Перфекціоніст, уважно ставлюсь до деталей намагаюсь довести роботу до ідеалу і це може інколи впливати на графік виконання роботи, схильна до постійної саморефлексії, скептична (вважаю що слова цінні тільки тоді, коли є їх підтвердження в діях), емоційна.
Освіта
Освітній ступінь: бакалавр
Спеціальність: історія та археологія
Навчальний заклад: Національний університет “Острозька академія”
Дата закінчення: 30.06.2021
Умови праці: оптимальні, комфортні для проведення інтелектуальної діяльності
Характер виконуваної роботи: постійний
Режим роботи: 5-денний робочий тиждень

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: