Резюме від 21 листопада 2022

Андрій

Головний інженер

Вік:
41 рік
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дніпро, Запоріжжя, Київ, Львів, Одеса, Полтава, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний інженер

з 05.2022 по нині (2 роки)
ДП "ЗАВОД 410 ЦА", Київ (Машинобудування)

В підпорядкування головного інженера входять відділ головного енергетика, головного механіка, автотранспортний цех, ремонтно-будівельний відділ, цех з виконання механооброблючих робіт, термічної обробки та гальваніки. Відповідно головними задачами є забезпечення енергоносіями підрозділив підприємства (1.веденя та укладання договорів; 2. ремонт та осблуговування всього енергетичного обладнання), ремонт механічного обладнання, стендового обладнання та вантажопідйомних механізмів, забезпечення ремонтно-будівельних робіт, забезпечення підприємства автотранспортом та виконання робіт на замовлення підрозділами підприємства деталей, їх термообробка та гальванічне покриття.

Головний інженер

з 05.2018 по 05.2022 (4 роки)
ДП ХМЗ ФЕД, Харків (Машинобудування)

В підпорядкування заступника головного інженера входили відділ головного енергетика, головного механіка, автотранспортний цех та ремонтно-будівельний відділ. Відповідно головними задачами були забезпечення енергоносіями підрозділив підприємства - укладання та ведення договорів з постачання всіх видів енергоносіїв, ремонт механічного обладнання, стендового обладнання та вантажопідйомних механізмів, забезпечення ремонтно-будівельних робіт та забезпечення підприємства автотранспортом.
проведення тендерів на придбання необхідних матеріалівта комплектуючих та подальша їх закупівля, укладання та ведення договорів оренди

Начальник енергокомплексу

з 04.2016 по 05.2018 (2 роки 1 місяць)
ДП ПМЗ ім. О.М. Макарова, Дніпро (Машинобудування)

Освіта

Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В.Лазаряна м.Дніпро

Електричний транспорт - інженер електромеханік, Дніпро
Вища, з 2002 по 2006 (4 роки)

Знання і навички

AutoCAD MS Excel MS Word АВК

Знання мов

Англійська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: