Резюме від 22 лютого 2023 PRO

Виталий

Керівник, помічник керівника, менеджер з продажу, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу

з 06.2005 по 02.2023 (17 років 8 місяців)
Укрзалізниця, АТ, Харків (Державні організації)

Організація роботи з вибіркового аналізу вартості робіт з капітального ремонту та будівництва рухомого складу, інших технічних засобів, договірних цін та кошторисів на виконання будівельно-монтажних, ремонтно-будівельних робіт, послуг, продукції (автотранспорт, запчастини (авто, залізничні та інші), продукти харчування, ліки, інструмент, обладнання для ремонту та вся існуюча номенклатура ТМЦ, що закуповуються для забезпечення потреб підприємств. Вибірковий аналіз інформації бази даних інших інформаційних ресурсів, моніторинг електронних торгових майданчиків (Prozorro). Комплексні та вибіркові перевірки. Організація роботи щодо збору, накопичення, систематизації та аналізу інформації в частині ціноутворюючих чинників. Перевірка калькуляцій в частині статті "Матеріали". Перевірка тендерної документації на стадії подання оголошення та перевірка договорів на стадії заключення договорів. Підготовка комерційних запитів в пошуку альтернативних постачальників для проведення конкурсних торгів на більш вигідних умовах для підприємства ( відтермінування платежу та постачання на умовах DDP або CPT згідно "ІНКОТЕРМС" 2020). За час роботи було зекономлено підприємству мільйони гривень за рахунок якісного моніторингу ринку цін виробників, постачальників та своєчасне індексування цін згідно статистичних данних від Державної служби статистики України.

Освіта

УкрДАЗТ

"Рухомий склад та спеціальна техніка", магістр-механік. "Менеджмент організацій", менеджер-економіст., Харків
Вища, з 2000 по 2007 (7 років)

У 2005 році отримав повну вищу освіту в Українській державній академії залізничного транспорту за спеціальністю «Рухомий склад та спеціальна техніка залізничного транспорту», кваліфікація – магістр-механік залізничного транспорту та другу вищу освіту в Українській державній академії залізничного транспорту у 2007 році за спеціальністю «Менеджмент організацій», кваліфікація - менеджер-економіст.

Знання і навички

Користувач ПК Комплексне рішення проблем, клієнтноорінтовність

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Захоплення: продаж від авто до нерухомості. Спорт та здоровий спосіб життя без шкідливих звичок.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: