Резюме від 18 серпня 2023 Файл

Михайло

Інженер-енергетик

Вік:
53 роки
Місто:
Прилуки

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Ткаченко Михайло Андрійович
моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Професійні навички та атестація:
- облік та розподіл енергоресурсів на виробництві, впровадження заходів щодо зниження енерговитрат (газ, електроенергія, вода, тепло).
- контроль монтажу, ремонту та обслуговування електроустановок.
- Контроль та супровід проектної документації зі стадії отримання ТУ, ТЗ, складання виконавчої документації, будівництво та подальше обслуговування об'єктів.
- проектування, монтаж та обслуговування систем пожежної безпеки, охоронних систем, систем контролю доступу на об'єкт, систем відеоспостереження, подальше їх обслуговування та поточний ремонт.
- проектування та монтаж електромереж на підприємстві.
- монтаж та обслуговування систем технологічного зв'язку підприємства.
- монтаж систем радіорелейного зв'язку – встановлення щогл зв'язку на віддалених об'єктах (виготовлення фундаментів, виготовлення та монтаж щогл, монтаж ретрансляторів), проекти розроблялися в інституті ім. В. І. Шимановського, м. Київ.
- будівництво ГРС (газорозподільних станцій): електрична частина, КВП, системи контролю безпеки об'єкта, зв'язок та віддалений доступ. Монтаж систем відеоспостереження, ОПС, трансформаторних підстанцій.
- забезпечення ефективного використання виробничих фондів, безперебійна експлуатація, своєчасний ремонт та подальша модернізація електроустановок, газових котелень, систем обліку та контролю, вентиляції та кондиціювання для оптимально економічної роботи підприємства.
- складання переліку робіт технічних служб виходячи з планів основного виробництва, ППР, максимально ефективне використання виробничих потужностей.
- Складання та ведення проектної, технічної, виконавчої та звітної документації на підприємстві.
- досвід отримання дозволів : на викиди шкідливих речовин підприємства, викиди по газовим котельним , підключення об'єкта до систем електро, водо, газопостачання, введення об'єкта в експлуатацію, отримання ліцензій до виконання необхідних робіт.
- група допуску з електробезпеки 5 (до та вище 1000).
- атестація начальника відділу з проектування установок пожежогасіння, пожежної сигналізації, систем димовидалення, систем оповіщення, захисту від блискавки органами МНС.
- атестація оператора котельні 2 розряди.
- атестація щодо проведення робіт систем газопостачання на магістральних газопроводах.
- атестація слюсаря щодо ремонту технологічних установок.
- атестація за правилами будівництва та безпечної експлуатації ліфтів.
- посвідчення спеціаліста з охорони праці на підприємстві.
- атестація з будівництва та експлуатації парових та водогрійних котлів.
- атестація щодо правил безпечної експлуатації судин, що працюють під тиском.
- атестація щодо правил безпеки систем газопостачання.
- атестація щодо правил безпечної експлуатації кранів, підйомників, ліфтів.
- права водія категорії А, В, С.

Трудова діяльність:

Інженер-програміст 1 категорії відділу фінансової безпеки АКБ "Україна".
Ремонт та технічне обслуговування інженерних мереж, офісної техніки, систем електронного доступу та пожежно-охоронних сигналізацій.
ДП «Промхімтехнологія», менеджер з антикорозійного захисту газопроводів.
Головний енергетик.
Заступник генерального директора з технічних питань.
м. Чернігів, перша в Україні повністю автоматизована газорозподільна станція (ГРС-1). Виконано: монтаж та налагодження КВП, технологічного та радіорелейного зв'язку з установкою щогл зв'язку, трансформаторних підстанцій, електричних мереж, пожежної автоматики, вузла одоризації газу, охоронної автоматики, управління приводами кранів, систем контролю витоку газу. СМТ Мрин, Мринське підземне сховище газу, збудовано вузол заміру газу. Офісний центр на вул. Мельникова. Реконструкція та обслуговування офісних центрів у м. Києві. Демонтажні роботи, будівництво, експлуатація. Офісний центр на вул. Виборзький, ВАТ "Газпромкомплект". Офісний центр на вул. Круглоуніверситетська, 4Б. Адвокатська контора на вул. Маршала Тимошенко, виробнича база у п. Бортничі та багато, багато іншого. Об'єкт починався з отримання ТЗ, складався проект, виконувались усі монтажні та пусконалагоджувальні роботи з електрики, зв'язку (міні-АТС), інтернет, пожежна та охоронна сигналізація, заміна ліфтів, будівництво газових котелень.

Технічний директор ТОВ "Com in Com".
Модернізація газових котелень, переведення існуючих на альтернативні види палива (пілети, тріска, дрова тощо). Інжинірингові роботи з модернізації електромереж підприємств, встановлення систем контролю доступу, систем відеоспостереження, охоронної та протипожежної автоматики.
Керівництво колективом – 15 осіб.
Головний енергетик департаменту розвитку ТЦ «Караван» в Україні.
Торгові центри у м.Києві, Житомирі, Чернівцях, Харкові, Дніпропетровську. Додатково обслуговування мережі магазинів площею 1000 м/кв: ТОП БЕРЕЗЕНЬ, ВСЕ Є. Обов'язки: контроль витрати енергоресурсів та інш.
Обов'язки: контроль витрати енергоресурсів, впровадження енергозберігаючих технологій, систематизація збору інформації з об'єктів в електронному вигляді, робота з контролюючими органами МНС, Київводоканал, Київенерго, Енергонагляд, СЕС, Київгаз. Укладання договорів споживання води, газу, електроенергії, теплової енергії. Своєчасний ремонт та обслуговування технологічного обладнання. Складання бюджету з торгових майданчиків, своєчасне реагування на технологічні неполадки та ін. Керівництво та управління колективом 50 осіб.
Директор ТОВ «ТК Сервістех».
Головний інженер ТОВ «ТК Сервістех».
Ремонт та заміна ізоляції магістральних нафто- та газопроводів, виконання повного комплексу робіт з електрохімічного захисту газопроводів, нафтопроводів, будівельних конструкцій. Виготовлення комплексу електрохімзахисту на АЗС, АГНКС, ДЗС. Будівництво трансформаторних підстанцій, прокладання електроліній, модернізація електромереж підприємств. Ультразвукова та рентгеноскопічна діагностика зварних стиків трубопроводів, що несуть металеві конструкції. Керівництво колективом – 120 осіб.
ДП "Пластмас-Прилуки", Інженер-механік, майстер ремонтної ділянки.
Ремонт технологічного обладнання підприємства Гідравлічна преса, дробильні установки, технологічні лінії з виробництва пластикату та багато іншого.
Особисті якості: Цілеспрямованість, відповідальність, здатність швидко приймати рішення, стресостійкість, великий досвід, готовність до відряджень, максимально швидке та якісне вирішення поставлених завдань.

ТОВ «Прилуцька Аграрна Компанія», ТОВ «Курс-Агро», головний енергетик. Ремонт та експлуатація електрообладнання двох елеваторів, вузли обліку газу, електроенергії, моніторинг витрат енергоносіїв. Монтаж нового обладнання та його налаштування.

Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: