Резюме від 7 грудня 2022 Файл

Наталія

Фахівець з обслуговування клієнтів

Місто:
Марганець

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
Наталія Григорівна Дуброва
Дата народження: 29.10.1970
Вул.Київська, 151, кв .24, г.Марганець, Дніпропетровська обл., Україна
Моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
На посаду керівника відділення (відділу), заст. керівника, головного (провідного) спеціаліста.
Освіта:
2001 - 2005 - Донецький національний університет, спеціальність «Економіка підприємства», кваліфікація - фахівець з економіки підприємства;
1994 - 1997 - Горлівський автотранспортний технікум, спеціальність «Бухгалтерський облік, контроль і аналіз господарської діяльності підприємства», кваліфікація - бухгалтер.
Досвід роботи:
10.2011- 01.2022 - Державне підприємство «Марганецьке лісове господарство», головний економіст.
Функціональні обов'язки: організація і удосконалення економічної діяльності підприємства, спрямованої на підвищення продуктивності праці, ефективності і рентабельності виробництва, якості продукції. Керування і координація діяльності всіх підрозділів підприємства по складанню планів економічного розвитку. Складання поточних планів по видам діяльності, складання річних фінансового плану та виробничо-фінансового плану підприємства. Контроль за ходом виконання планових завдань, проведення комплексного економічного аналізу і оцінки наслідків виробничо-господарської діяльності підприємства та його підрозділів. Формування цін на продукцію підприємства. Забезпечення правильності застосування тарифних ставок, норм виробітку, посадових окладів, кошторисно-штатної дисципліни, удосконалення форм и системи оплати праці та матеріального стимулювання. Розробка колективного договору. Складання кошторисів на бюджетне. Своєчасне подання звітів про результати економічної діяльності у відповідні органи. Організація, проведення публічних закупівель на підприємстві.
02.2010-10.2010 - Донецьке РУ ПАТ КБ «Приватбанк», провідний економіст Back-office.
Функціональні обов'язки: просування банківських продуктів (крос-продажу), зарахувань всіх видів поповнень на карткові та поточні рахунки клієнтів (пенсії, зарплата, соціальні виплати, регреси та ін.); взаємодія з фінансовими службами підприємств і організацій, що знаходяться на обслуговуванні за зарплатними проектами, Пенсійними фондами, УПСЗН, Центрами зайнятості, ФССНВВ, контроль і моніторинг залишків коштів на рахунках.

04.2007-02.2010 - Горлівська філія ПриватБанку, керівник предпроцессінгового центру
Функціональні обов'язки: просування банківських продуктів (крос-продажу), організація центру, підбір і навчання персоналу, управління, координація роботи центру; контроль зарахувань всіх видів поповнень на карткові та поточні рахунки клієнтів, виконання договірних зобов'язань банку з Пенсійними фондами та соціальними службами, супровід перевірок ПФ, взаємодія з фінансовими службами підприємств і організацій, що знаходяться на обслуговуванні за зарплатними проектами; вирішення проблемних ситуацій.
09.2006 по 04.2007 - Горлівська філія ПриватБанку, провідний менеджер з банківського обслуговування фізичних осіб
Функціональні обов'язки: продаж банківських продуктів (крос-продажу, в стійку продажу, день банку на підприємстві), координація роботи відділу по банківському обслуговуванню фіз. осіб: відкриття і обслуговування зарплатних, пенсійних, соціальних, особистих карткових рахунків, оформлення та видача кредитних карт, оформлення депозитів фіз.осіб., логістика карт, моніторинг овердрафтів, аналіз роботи відділу по залученню клієнтів і продажу послуг, залучення клієнтів на зарплатні проекти
07.2001- 09.2006 - Горлівська філія ПриватБанку, старший менеджер з банківського обслуговування фізичних осіб, менеджер по обсл.фіз.ліц, операціоніст-касир відділу депозитів фіз.осіб, касир відділення - просування банківських продуктів, обслуговування клієнтів.

Інші навички та знання: ПК на рівні просунутого користувача, досвід роботи з програмним забезпеченням; українська, російська - вільно; англійська зі словником.
Особисті якості: аналітичне мислення, організаторські здібності, здатність швидко навчатися, відповідальність, цілеспрямованість, наполегливість, активність, комунікабельність.

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: