Резюме від 19 квітня 2024

Софія

Продавец-консультант, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
20 років
Місто:
Ковель

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з продажу

з 12.2023 по 04.2024 (4 місяці)
Яблука, Харків (Роздрібна торгівля)

Обов'язки: консультація клієнтів по асортименту магазину та з технічних питань, чистота магазину, прийом та відправка товару, догляд за конкретной зоною товару, введення особистого плану продажів, знання касової зони та роботи к коштами, замовлення товару на точку.
Досягнення: удосконалення навичок продажів, роботи з активними продажами, пропрацювання роботи з запереченнями, накопичення постійної клієнтської бази, збільшений спектр знать техніки, аксесуарів та послуг.

Продавець-консультант, оператор

з 11.2022 по 12.2023 (1 рік 1 місяць)
Fishki.ua, Харків (Телекомунікації, зв'язок)

Обов'язки: консультація клієнтів по асортименту магазину, по операторській частині та з технічних питань, чистота магазину, прийом та відправка товару, введення особистого плану продажів, знання касової зони та роботи к коштами, замовлення товару на точку, виконання плану магазину, перегляд актуальних цін та товар та оновлень в сфері техніки.
Досягнення: удосконалення навичок продажів, роботи з активними продажами та зменшення пасивних продажів, пропрацювання роботи з запереченнями, збільшений спектр знать техніки, аксесуарів та послуг, зміцнення стресостійкості.

Продавець-консультант

з 05.2020 по 09.2022 (2 роки 4 місяці)
Частное предприятие, Харків (Роздрібна торгівля)

Продаж продуктів, напоїв та інших продовольчих товарів

Освіта

Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця (ХНЕУ ім. С. Кузнеця)

Факульнет інформаційних технологій, спеціальність "Видавництво та поліграфія", Харків
Незакінчена вища, з 2021 по 2027 (6 років)

Методи розробки дизайну, проектування та технології виготовлення друкованих та електронних мультимедійних видань, мультимедійних інформаційних продуктів; програмно-апаратні інструментальні засоби оброблення, реєстрації, відтворення, збереження текстової графічної, звукової, відео- та іншої мультимедійної інформації; проектування та розробка WEB-систем (WEB-дизайн, UI/UX) та мобільних додатків.
Вміння проектувати дизайн і в цілому оригінал-макети друкованих та електронних видань з використанням сучасних принципів графічного дизайну.
Вміння проектувати технологічні процеси видавництв і друкарень на базі сучасних засобів автоматизації.
Володіння технологіями цифрової обробки зображень, 2D-графіки, покадрової анімації з використанням елементів графічного дизайну.
Вміння впроваджувати сучасні програмні засоби оброблення, відтворення, зберігання, моделювання та просування мультимедійного контенту.
Володіння технічними та програмними засобами для створення комп’ютерної 2D-, 3D- графіки та анімації, постобробки відеопродукції і 3D-графіки, роботи з візуальними ефектами VFX, застосування їх для створення мультимедійного контенту.
Вміння створювати повнофункціональні медіа-продукти, проектувати UI/UX інтерфейси, розробляти додатки для мобільних пристроїв на основі відкритих інтерактивних компонентів.
Вміння проектувати і розробляти електронні мультимедійні видання, мультимедійні інформаційні продукти та Web-системи.
Вміння розробляти мультимедійні додатки, проводити тестування, оцінку якості та просування мобільних додатків.
Володіння ігровими технологіями, створення ігрових 3D-персонажів (моделінг, скульптінг, ретопологія, текстурінг і анімація), управління рухом персонажів.
Вміння використовувати і впроваджувати сучасні наукові методи і автоматизовані системи в видавничо-поліграфічний процес.
Вміння формувати систему менеджменту і управляти бізнес-процесами мультимедійних цифрових видавництв та поліграфічних підприємств.

Знання і навички

Продаж мобільних телефонів та аксесуарів Робота з клієнтами Робота в команді Контроль цінників Відповідальність Здатність до навчання Комунікабельність 1С:Роздріб Уважність Стресостійкість Знання стандартів обслуговування Робота з касовим апаратом Проведення касових операцій Ввічливість Саморозвиток Самоконтроль AutoCAD Civil 3D Adobe Photoshop Adobe Illustrator Adobe InDesign Adobe Animate Телефонний продаж Canva Активний продаж Формування зведених таблиць Неконфліктність Контроль термінів придатності Користувач 1С Користувач Бітрікс24 MS Visual Studio

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Рекомендації

  • Бурлуцький Олксандр

    Бурлуцький Олксандр

    Регіональний менеджер, Фішки.юа

    Контактні дані приховані
  • Братчун Богдан

    Братчун Богдан

    Директор магазину, Яблука

    Контактні дані приховані

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: