Резюме від 14 грудня 2022 Файл

Валентина

Регулировщик измерительного оборудования

Вік:
48 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Р е з ю м е
Борісова Валентина Миколаївна
ДАТА НАРОДЖЕННЯ: 23.06.1971 р.
МІСЦЕ ПРОЖИВАННЯ: м. Київ, вул. Западинська буд.7, кв. 38
Телефон моб: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Мета роботи: робота, діловода, регулювальника приладів

Досвід роботи:, працювала з р. по р. на посаді відділу Институт гидромеханики АНУССР (инженер, ст. инженер), Чернобыльская АЭС 1986 г. (ст. оператор, нач. смены цеха), аспирантура Киевского инженерно-строительного института, преподаватель КИСИ (кафедра гидравлики и водоснабжения), преподавательский стаж 23 года.
Научная деятельность: исследование деформации грунтов и ее влияние на режимы движение жидкости, влияние водного режиму на процессы массопереносу в пористых средах. Опубликовано 30 научных работ, три методических пособия, принимал участь в 21 международной и местной конференциях.
Преподавание предметов в университете: Водоснабжение и водоотведение жилых и промышленных зданий, техническая механика жидкости и газа, специальные вопросы гидравлики, движение жидкости в открытых руслах, практикум с гидравлики.
ОСВІТА: З 1990 р., після закінчення аспірантури Київського інженерно - будівельного інституту, працюю викладачем у Національному технічному університеті будівництва та архітектури додатково здобуваю другу вищу юридичну освіту за спеціальністю право.
Химический факультет по специальности химическая кибернетика Киевского политехнического института и юридический факультет по специальности суд, прокуратура, адвокатура, нотариат университета им. Шевченка. Имею научное звание кандидат технических наук по специальностигидравлика, инженерная гидрология.
Політична діяльність
У 1998 році балотувалась кандидатом у депутати до Верховної Ради України по округу №221 м. Києва.
У 1999 р. очолювала виборчий штаб та була довіреною особою кандидата в Президенти України Ю. Костенка по округу №221.
З 2000 р. очолювала районну організацію УНР ( Український Народний Рух) Оболонського району м. Києва.
. Активно допомагала депутату ВР Ю. Оробцю, коли той балотувався до ВР у 1988 р.(як відомо, три рази влада Кучми його не визнавала переможцем). З 2002 року помічник-консультант народного депутата України Ю. Оробця.
У 2002 році була обрана депутатом до Подільської районної ради у м. Києві від виборчого блоку В. Ющенка “Наша Україна”, в якій очолювала депутатську групу з 12 депутатів блоку В. Ющенка "Наша Україна” та депутатську фракцію Української Народної Партії.
З 2002 р. . заступник голови Подільської районної у м. Києві організації УНП, з 2006 р. член Ради Київської міської організації УНП.
На виборах 2004 р. працювала секретарем ДВК № 68, округу № 136 у м. Одесі за відрядженням центрального штабу від В. Ющенка. Була організатором виходу студентів Київського національного університету будівництва і архітектури на майдан, проходила табірну підготовку по організації охорони акцій на підтримку В. Ющенка та очолював групу по охороні акцій під час виступів В. А. Ющенка у м. Києві.
Після Помаранчевої революції народні депутати України Ю. Оробець та А. Матвієнко, на виконання програми Президента України на 2005-2010 роки, з метою оновлення та заміни старих корумпованих кадрів у державних установах України, пропонували Президенту призначити мене на посаду голови Подільської райдержадміністрації м. Києва.

ПРОФЕСІЙНІ НАВИКИ І ЗНАННЯ: Windows, Microsoft Office (Word, Excel, Access Power Point), Internet Explorer, 1CV7l.exe, Corel DRAW 7, Microsoft Outlook Express, MS Visio, MS Project,

Іноземна мова: німецька

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: