Резюме від 5 квітня 2024 PRO

Володимир

Middle Graphic Designer, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
19 років
Місто проживання:
Чернівці
Готовий працювати:
Дистанційно, Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, Instagram та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Marketing Designer

з 05.2023 по нині (11 місяців)
Hamcom GMBH, Львів (Роздрібна торгівля)

Досягненнями за останні 11 місяців я впевнено можу підкріпити мою компетентність та відданість в роботі. У ролі маркетинг-дизайнера в Hamcom GMBH я продемонстрував високу ефективність у виконанні завдань, які охоплюють розробку та виконання графічних проєктів для соціальних мереж, ретушування та обробку зображень. Моя уважність до деталей та здатність працювати в мультизадачному середовищі дозволили мені досягти успішних результатів у найкоротший час.

Особливу увагу я приділяю співпраці з іншими відділами компанії, зокрема з головним маркетологом, для забезпечення вчасної та якісної реалізації проектів. Мої комунікабельність та навички роботи в команді виявилися надзвичайно корисними для досягнення спільних цілей.

У своїй роботі я активно використовую такі програми, як Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, CorelDraw, CapCut, а також впроваджую штучний інтелект Midjourney для оптимізації процесів.

На початку моєї кар'єри в компанії я займався зйомкою та монтажем реклами для популярних платформ, таких як TikTok, Meta, і YouTube. Мій досвід у цій області дозволяє мені розуміти потреби цільової аудиторії і створювати контент, який привертає увагу та стимулює взаємодію.

Освіта

Чернівецький індустріальний фаховий коледж

Комп'ютерна інженерія
Середня спеціальна, з 2019 по 2023 (4 роки)

Знання і навички

Adobe Photoshop Adobe Illustrator Розробка фірмового стилю Відеомонтаж CorelDRAW Розробка дизайну логотипів Малювання від руки Розробка дизайну банерів Створення креативів Figma

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

З 2022 року працюю на фріланс-біржах, де розвиваю своє портфоліо з різноманітних проєктів. Мій досвід включає: створення рекламних зображень для соціальних мереж, зокрема Facebook і Instagram від імені компанії, створення обкладинок для музичних виконавців, дизайн мерчу, а також оформлення ютуб-каналів.

Володію навичками монтажу відео та готовий надати приклади монтажу рекламних матеріалів за потреби.

Мій Telegram: https://t.me/mokidesign
Моє портфоліо: https://drive.google.com/file/d/1qYtzboyKF3-DTKDclcCFLyO3xPDgirxo/view?usp=sharing

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: