• Файл

Дмитро

Інженер-технолог

Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Я, Зайцев Дмитро Віталійович, народився 26 березня 1999 року в м. Харкові, Харківській області, Україна. Українець. Громадянин України. Місто проживання Харків. Пошта [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»). Контакти: моб. тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
З 2014 по 2018 роки навчався в Харківському комп’ютерно – технологічному коледжі Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» за спеціальністю «Виробництво верстатів з ПУ та роботів». Здобув кваліфікацію «Технік – технолог».
З 2018 по 2020 роки навчався в Національному аерокосмічному університеті ім. М. Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут» на факультеті літакобудування за спеціалізацію «Технологія виробництва та ремонту літальних апаратів».
У 2020 році перейшов до Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» на спеціалізацію «Металорізальні верстати та системи». Закінчив його в 2021 році та здобув наукову ступінь «Бакалавр з прикладної механіки».
З 2021 по 2022 навчався в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» на спеціалізації «Інтегровані технології машинобудування». Здобув наукову ступінь «Магістр з прикладної механіки».
Проходив практику на заводі ПрАТ «ФЭД» під час навчання в коледжі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: