Резюме від 19 жовтня 2021 PRO

Микола

Начальник відділу, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний спеціаліст відділу управління майном та ресурсами управління забезпечення діяльності Департаменту патрульної поліції, капітан поліції

з 08.2019 по нині (4 роки 9 місяців)
Департамент патрульної поліції, Київ (Департамент патрульної поліції організовує діяльність своїх підрозділів, здійснює контроль за їх діяльністю, надає їм організаційно- методичну і практичну допомогу та здійснює їх інформаційно-аналітичне, матеріально-технічне та фінансове забезпечення.)

1) Організація передачі на баланс ДПП нерухомого майна;
2) Введення в дію основних фондів і об`єктів ДПП;
3) Технічний нагляд за якісним виконанням будівельних робіт згідно документації і будівельних нормативів;
4) Надання методичної і практичної допомоги Управлінням патрульної поліції у містах ДПП з питань будівництва, реконструкції і капітального ремонту з узгодженням розцінок, кошторисів та актів виконаних робіт, згідно будівельних норм, які ведуться в підрозділах ДПП підрядними організаціями або господарським способом.

Інспектор патрульної поліції в м. Киеві, старший лейтенант поліції

з 04.2015 по 08.2019 (4 роки 4 місяці)
Департамент патрульной поліції, Киев (Центральний орган виконавчої влади України, який служить суспільству шляхом забезпечення охорони прав та свобод людини, протидіє злочинності, підтримання громадського порядку та громадську безпеку.)

Захист життя, здоров’я, прав і свобод усіх громодян Украіїни. Протидія злочинності, виявляти та затримувати злочинців. Виявляти підробки документів. Контроль за безпекою дорожнього руху, оформлення дорожньо-транспортних пригод.

Головний державний гірничотехнічний інспектор на кар’єрах у Донецькій області

з 02.2012 по 04.2015 (3 роки 2 місяці)
Державна служба гірничого надзора та промислової безпеки України, Донецьк (Нагляд за охороною праці та промислової безпеки, горничодобувних підприємств Донецької області)

Перевірка і контроль стану охорони праці на підприємстві та виконання норм і законів України. Правильність і порядок ведення гірських робіт, при розробці родовищ корисних копалин відкритим способом. Перевірка наявності дозвільної документації на розробку родовища, ведення гірських робіт і всіх видів робіт підвищеної небезпеки. Щорічне узгодження планів гірських робіт, контроль за їх виконанням.

Майстер дільниці

з 08.2011 по 02.2012 (6 місяців)
ТОВ ГП "Шахтострой", Краматорськ (Видобуток вогнетривких і тугоплавких глин, ведення розкривних і видобувних робіт. Відвантаження готової продукції)

Розробка кар'єру, видобуток корисних копалин, відвантаження готової продукції, рекультивація порушених земель. Закупівля та забезпечення запасними деталями і паливно-мастильними матеріалами для працюючої техніки. Ведення обліку об’ємів виробництва кар'єра за зміну, оформлення книг обсягів, табелів обліку робочого часу працівників зміни, шляхових листів, нарядів і наряд-допусків.Організація роботи обладнання кар'єра: штабелювання і змішування сортів глини, - екскаватори гідравлічні Hitachi, навантажувачі, бульдозери.
Контроль за дотриманням охорони праці та промислової безпеки на робочих місцях.

Гірничий майстер (прийнятий по переведенню з ТОВ "Крусеш")

з 05.2011 по 08.2011 (3 місяці)
ТОВ "Ресурсекскавація", Краматорськ (Розробка кар'єрів та видобуток корисних копалин, глина, вугілля. Відвантаження готової продукції)

Розробка кар'єру, видобуток корисних копалин, відвантаження готової продукції, рекультивація порушених земель. Керівництво цехом в денний і вечірній час, нічні зміни, вихідні та святкові дні. Закупівля та забезпечення запасними частинами і паливно-мастильними матеріалами для працюючої техніки. Ведення обліку обсягів виробництва кар'єра за зміну, оформлення книг обсягів, табелів обліку робочого часу працівників зміни, шляхових листів, нарядів і наряд-допусків. Організація роботи обладнання кар'єра: екскаватори гідравлічні Hitachi, Volvo, CAT, автотранспорт- БелАЗ 27 і 40 тонн, КрАЗ, КамАЗ, МАЗ; Volvo, бульдозерна і дорожньо-будівельна техніка.
Контроль за дотриманням охорони праці та промислової безпеки на робочих місцях.

Майстер ділянки

з 04.2010 по 05.2011 (1 рік 1 місяць)
ТОВ "Крусеш", Краматорськ (Розробка кар'єрів і видобуток корисних копалин, глина, вугілля. Відвантаження готової продукції)

Розробка кар'єру, видобуток корисних копалин, відвантаження готової продукції, рекультивація порушених земель. Керівництво цехом в денний і вечірній час, нічні зміни, вихідні та святкові дні.Закупівля та забезпечення запасними деталями і паливно-мастильними матеріалами для працюючої техніки. Ведення обліку обсягів виробництва кар'єра за зміну, оформлення книг обсягів, табелів обліку робочого часу працівників зміни, шляхових листів, нарядів і наряд-допусків. Організація роботи обладнання кар'єра: екскаватори гідравлічні Hitachi, Volvo, CAT, автотранспорт- БелАЗ 27 і 40 тонн, КрАЗ, КамАЗ, МАЗ; Volvo, бульдозерна і дорожньо-будівельна техніка.
Контроль за дотриманням охорони праці та промислової безпеки на робочих місцях.

Гірничий майстер (прийнятий по переведенню з ПАТ "Веско")

з 07.2008 по 11.2009 (1 рік 4 місяці)
ПАТ Огнеупорнеруд, Дружківка (Видобуток вогнетривких і тугоплавких глин. Відвантаження готової продукції)

Розробка кар'єру, видобуток корисних копалин, відвантаження готової продукції, рекультивація порушених земель. Керівництво цехом в денний і вечірній час, нічні зміни, вихідні та святкові дні. Ведення обліку обсягів виробництва кар'єра за зміну, оформлення книг обсягів, табелів обліку робочого часу працівників зміни, шляхових листів, нарядів і наряд-допусков.Організація роботи обладнання кар'єра: екскаватори гідравлічні Hitachi, Volvo, CAT, автотранспорт- БелАЗ 27 і 40 тонн, КрАЗ , Камаз, МАЗ, бульдозерна і дорожньо-будівельна техніка.
Контроль за дотриманням охорони праці та промислової безпеки на робочих місцях.

Гірничий майстер

з 09.2007 по 07.2008 (10 місяців)
ПАТ «ВЕСКО», Дружківка (Видобуток вогнетривких і тугоплавких глин, переробка та усереднення якості. Відвантаження готової продукції)

Змішування вогнетривкої глини, витримка правильного процентного сортового співвідношення, відвантаження готової продукції в ж / д вагони. Керівництво цехом в денний і вечірній час, нічні зміни, вихідні та святкові дні.
Ведення обліку обсягів виробництва кар'єра за зміну, оформлення книг обсягів, табелів обліку робочого часу працівників зміни, шляхових листів, нарядів і наряд-допусків. Організація роботи обладнання кар'єра: екскаватори крокуючі, роторні, гідравлічні Hitachi, Volvo, CAT, отвалообразователи, автотранспорт- БелАЗ 27 і 40 тонн, КрАЗ, КамАЗ, МАЗ; бульдозерна і дорожньо-будівельна техніка, навантажувачі та скрепери.
Контроль за дотриманням охорони праці та промислової безпеки на робочих місцях.

Освіта

Національна академія внутрішніх справ

Правознавство, Право, Київ
Вища, з 2016 по 2017 (1 рік)

Навчальна програма спрямована на підготовку фахівців з підприємницькому праву зі знанням контрактного та комерційного права, правового забезпечення зовнішньоекономічних зв'язків. Поглиблено вивчається законодавство, спрямоване на створення конкурентного середовища, в тому числі антимонопольне законодавство, законодавство, що регулює операції з нерухомістю, основи страхової справи, іноземні інвестиції, податкове законодавство, закони про банкрутство.

Донецький національний технічний університет

Розробка родовищ корисних копалин, Донецьк
Вища, з 2002 по 2007 (5 років 3 місяці)

Закінчив магістратуру при ДонНТУ, захистив диплом на відмінно.
Закінчив військову кафедру при ДонНТУ.
Звання: Молодший лейтенант запасу

Додаткова освіта та сертифікати

Національна академія внутрішніх справ, працівників підрозділу патрульної поліції

2015, 4 месяца

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Комунікабельність, організованість, терпіння, прагнення до самовдосконалення, доброта і чуйність до людей, здатність швидко схоплювати нове, вимогливість до себе, схильність до аналітичних висновків, вміння зберігати конфіденційні відомості, відповідальність, вміння прийняти рішення в критичній ситуації, знання законів і законодавства України

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: