Резюме від 28 березня 2023

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/9217763

Сестра медична, анестезист

Місто:
Умань

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

КЗ «Олександрійський медичний фаховий коледж»

Спеціальність "Акушерська справа", кваліфікація акушерка, Олександрія
Середня спеціальна, з 2012 по 2015 (3 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Цикл спеціалізації «Анестезіологія та реаніматологія-спеціалізація»

2020, 3 місяці

Знання і навички

Користувач ПК Забір венозної та капілярної крові Проведення лабораторних досліджень експрес-тестами Постановка внутрішньовенних периферичних катетерів Виконання в/в, в/м, п/ш ін'єкцій, постановка крапельниць Постановка назогастрального та шлункового зондів Промивання шлунку, проведення ентерального харчування Постановка сечових катетерів Ведення наркозних карт, листа наркотичних призначень. Ведення протоколів переливання крові та її компонентів

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Можу здійснювати належний догляд за лежачими хворими, хворими з пролежнями. Маю досвід роботи в операційній з підготовки до ендотрахеального наркозу та спінальної, епідуральної анестезії з введенням фармакологічних препаратів для наркозу та внутрішньовенної седації за призначенням лікаря-анестезіолога.Виконую ведення наркозних карт, листа наркотичних призначень, протоколів переливання крові та її компонентів.
Особисті якості: організованність, цілеспрямованність, швидко навчаюсь новому, порядність, ініціативність, комунікабельність, вміння працювати в команді. Пунктуальна, відповідальна.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: