Резюме від 16 квітня 2024 Файл

Лариса

Бухгалтер

Вік:
60 років
Місто проживання:
Обухів
Готовий працювати:
Київ, Обухів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Особисті дані
Павліченко Лариса Василівна Дата народження 06.11.1963 року
Контактні дані
Адреса: м.Обухів, вул.Київська, буд.115, кв.224 Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Email: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Посада
Бухгалтер Головний бухгалтер малого підприємства (єдиний) Економіст
Освіта
Вища Київський інститут народного господарства, рік закінчення – 1992 Спеціальність – економіст Курси, тренінги, семінари на сайті 7eminar.com. Постійно слідкую за законодавчими новинами.
Професійні навички
Знання всіх ділянок бухгалтерського обліку відповідно до П(С)БО Ведення податкового обліку відповідно до ПКУ Оплата праці Касові операції Банківські операції Собівартість Кадровий облік
Комп’ютерні програми
1С версія 8.3, BAS Бухгалтерія, M.E.Doc, Excel, Word.
Мови
Українська
Досвід роботи
Приватне підприємство «ЮПрофіт», м.Львів, посада - бухгалтер
Період роботи: з 14.07.2022р. по 30.09.2022. Обов’язки: облік та звітність з ПДВ, нарахування та бухгалтерський облік заробітної плати (відпустки, лікарняні, компенсації), робота з системою Клієнт-Банк та бухгалтерський облік банківських операцій, бухгалтерський облік розрахунків з покупцями, акти звірки, інвентаризація розрахунків.

КНП ОМР «Обухівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування», м.Обухів, посада – провідний економіст апарату управління
Період роботи: з 03.02.2022р. по 01.03.2022. Обов’язки: калькуляції платних послуг, облік робочого часу, статистична звітність із заробітної плати, фотографія робочого дня працівників.
Товариство з обмеженою відповідальністю «САКМА КЕМІКАЛ», м.Обухів, посада – бухгалтер (єдиний)
Період роботи: з 25.07.2017р. по 31.01.2022. Обов’язки: первинні документи; складський облік; кадровий облік - прийняття, переведення, звільнення, облік робочого часу, кадровий облік та аудит відпусток, особові картки та особові справи; заробітна плата (лікарняні, відпустки, компенсації), премія, допомога – нарахування, оподаткування, бухгалтерський облік; оренда автомобіля – бухгалтерський облік, оподаткування, подорожні листи, облік та списання ПММ; розрахунки з покупцями - облік, акти звірки; розрахунки з постачальниками - облік, акти звірки; виробництво – звіти виробництва за зміну, аналітичний та синтетичний бухгалтерський облік готової продукції, статистична звітність з виробництва продукції; бухгалтерський облік та звітність з ПДВ; бухгалтерський облік основних засобів, МНМА, МШП; бухгалтерський облік кредитів; собівартість – класифікація витрат, класифікація прямих витрат, облік прямих витрат, аналіз фактичних витрат, розподіл загальновиробничих витрат; бухгалтерський облік та звітність з податку на прибуток; облікова політика, наказ про ведення бухгалтерського обліку на підприємстві.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: