Резюме від 29 грудня 2022

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/9222827

Логопед-афазіолог

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Місто:
Суми

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Сумський державний педагогічний університет

Спеціальна освіта: логопедія, спеціальна психологія, Суми
Вища, з 2019 по 2021 (2 роки)

Денна форма навчаня. Магістр

Сумський державний університет

Лікувальна справа
Вища, з 1992 по 1999 (7 років)

Знання і навички

MS Word MS Office Управлінські навички

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Італійська — початковий

Додаткова інформація

Цікавить неповна зайнятість на посаді логопеда, що працює з пацієнтами з набутими органічними ураженнями центральної нервової системи в медичному закладі будь-якої форми власності. Маю власні напрацювання та співпрацю у вигляді супервізій та консультацій з професіоналами. Професійні інтереси - відновлення функцій мовлення, робота з порушеннями ковтання та голосу. Завжди готова розвиватися та вдосконалювати професійні навички. Маю вищу медичну освіту та спеціалізацію з неврології. Володію англійською медичною термінологією, тому багато уваги приділяю вивченню світового досвіду мовленнєвої терапії.
Багаторічний досвід роботи у сфері написання різноманітних інформаційних матеріалів у сфері медицини, зокрема співпраця з порталом "Здоров'я України".

Інші резюме цього кандидата

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: