Резюме від 2 січня 2023 Файл

Кирилл

Пілот

Вік:
28 років
Місто проживання:
Житомир
Готовий працювати:
Житомир, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Смирнов Кирило Андрійович
23.02.1996 • Житомир • [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

▼ Досвід роботи
З лютого місяця 2019 року працюю в ТОВ «Меридіан Авіа Агро» як КПС Мі-2. Загальний наліт 476 годин, з них 230+ літав повністю самостійно. Виконував авіахімроботи (великий досвід польотів на Н=2-5 метрів істинної); обльоти магістральних газопроводів (польоти до 50 метрів істинної); дозиметричний контроль під Чорнобильською зоною від ДП НАЕК «Енергоатом». У коледжі під час навчання був досвід тренувань на цифровому тренажері Мі-8МТ. Готовий до польотів без застосування зброї.
▼ Освіта
2013-2017г. Кременчуцький Льотний коледж Національного Авіаційного Університету, напрям підготовки «Аеронавігація», диплом бакалавра. Кваліфікація: пілот (2-й пілот).
2015-2017г. – пройшов курс військової підготовки на Факультеті підготовки офіцерів запасу за контрактом Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба за військовою спеціальністю «Бойове застосування вертолітних військових частин і підрозділів авіації СВ ЗСУ» ВОС 061600, маю звання «Молодший лейтенант».
2021г. Для отримання ступеню магістра вступив до ЛА НАУ на спеціальність 272 «Авіаційний транспорт» Льотна експлуатація повітряних суден.

▼ Коммунікабельність
В 2019г. Отримав досвід продажу продуктів харчування.
В 2022г. Працював у сфері обсуговування, також пройшов курси міжнародної логістики.
Знаю на середньому рівні англійську (останній час відсутня практика та підвищення рівня).
▼ Додатково
Двократний переможець всеукраїнського конкурсу «Авіатор» у 2017 та 2018 роках (як переможець відвідав авіасалони у Франції та Англії для ознайомлення з сучасною авіатехнікою); багаторазовий переможець Житомирської області від ЖОЦНТТУМ з авіамодельного спорту у 2005-2008 роках, по теперішній час займаюсь авіамоделюванням; брав участь у громадській діяльності КЛК НАУ під час навчання; підтримую фізичну підготовку на гарному рівні; у 2022 році піднявся на Говерлу. Вмію працювати у Word, Exel, Power Point, Photoshop, Lightroom, є досвід роботи у відеоредакторах .

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: