Резюме від 19 листопада 2023

Олеся

Начальник відділу, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Кременчук

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу

з 10.2005 по нині (18 років 8 місяців)
Підприємство, Кременчук (Металургійна промисловість, металообробка)

планування та контроль виконання закупівель, відстеження залишків матеріалів на підприємстві та своєчасне їх забезпечення, аналітика та логістика закупівель і поставок матеріалів на території України та матеріалів іноземних виробників, підготовка та участь в проведені закупівель на засіданнях Тендерного комітету, ведення переговорів з Постачальниками, оформлення договорів, підготовка звітів по результатам виконання поставок, ведення звітності по своєчасному забезпеченню основного виробництва сировиною та матеріалами, приймання участі в розробці стандартів підприємства та контроль за виконанням умов стандартів підприємства, контроль виконання посадових обов’язків робітників.
цілеспрямована, уважна, відповідальна, комунікабельна, вмію працювати на результат, вмію працювати в команді, енергійна, висока працездатність, вмію швидко приймати відповідальні рішення, аналітичний склад розуму, висока ступінь самоорганізації

Знання і навички

Управління персоналом Ведення переговорів Управлінські навички Уміння аналізувати Адаптивність Стратегічне планування

Знання мов

Англійська — початковий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: