• Файл

Олександр

Агроном

Вік:
21 рік
Місто:
Олександрія

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
Я, Скрицький Олександр Олександрович народився 26 березня 2003 року. У 2020 році закінчив ЗНЗ І-ІІІ ст. №2 ім. М.Горького (нині – Гімназія ім. Д.І.Чижевського), пройшовши 11 класів. Після успішного складання ЗНО, у цьому ж році, поступив до ВСП «Олександрійський аграрний фаховий коледж БНАУ». На сьогоднішній день є студентом ІІІ курсу. З 1 по 9-й клас був вихованцем ВПСК «Захист». Впевнено володію ПК. Маю посвідчення водія категорії B.
Досвід роботи маю з виробничих і навчальних практик:
Робота із технологічної картою: її складання та коригування через зміну площі, цін на топливо та ін.; обприскування посівів оз. ріпаку із внесенням регулятора росту, добрив, фунгіцидів; обприскування посівів оз. пшениці з внесенням добрив, фунгіцидів, гербіцидів; збирання врожаю посівів кукурудзи, соняшнику, оз. пшениці з їхнім контролем: перед початком збору визначення вологості зерна експрес методом за допомогою портативних приборів, контроль за втратами, організація руху техніки таким чином, щоб запобігти ущільненню грунту; перевірка густоти посівів оз. ріпаку; визначення вологості, зерна кукурудзи, соняшника, пшениці лабораторним методом; визначення смітності, клейковини та класу зерна пшениці; планування галузі рослинництва: складання та коригування структури посівних площ.
На меті маю поглиблення теоретичних та практичних знань, їх удосконалення та розуміння. Розвиток в аграрній сфері. Здобуття та покращення навичок в організації, плануванні агровиробництвом та для досягнення високих результатів.

Контактні дані:
Тел. – [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Email – [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: