Резюме від 23 березня 2024 Файл

Анна

Копірайтер

Вік:
41 рік
Місто:
Кривий Ріг

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме на вакансію:
«Копірайтер дистанційно»
Клімова Анна
Україна, м. Кривий Ріг
пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта вища (економічна та педагогічна)
Досвід копірайтером + наукові роботи під час навчання в ЗВО.
Доброго дня! Мене звати Анна. Я шукаю роботу копірайтером дистанційно. Маю успішний досвід написання статей. Працювала копірайтером як фрілансер, а під час навчання в університеті написала статті, які опублікували у науковому збірнику. Приклади додаю:
https://freelancehunt.com/freelancer/Anna_Klimova.html#portfolio
Портфоліо опублікованих наукових статей надішлю за потребою.
Спочатку написання текстів було моїм хобі. Я працювала менеджером з продажів дистанційно, потім помічником маркетолога і згодом почала допомагати керівнику розробляти скрипти продаж. Писала про те, хто ми і чим займаємось, про переваги товару або пропозиції, відповіді на можливі заперечення. Я навіть продавала свої скрипти власникам бізнесу самостійно. Написала близько 50 скриптів продаж для різних напрямків бізнесу.
Співпрацювала з компанією "АйКью Консалтинг" (Київ), яка пропонувала абітурієнтам консалтингові послуги з пошуку закладів вищої освіти за кордоном, оформлення та подання необхідних документів та подальше супроводження студентів протягом їхнього навчання за кордоном. Спілкувалась з клієнтами компанії як помічник менеджера з маркетингу з метою отримання зворотнього зв'язку щодо якості отриманих консультаційних послуг та підвищення лояльності клієнтів. А в компанії BizEducate Ltd (Лондон) я працювала менеджером з продажів дистанційно. Займалась пошуком клієнтів, топ-фахівців певної галузі: бухгалтерів, юристів, менеджерів із закупівель та інших спеціалістів згідно річному плану проведення семінарів. Пропонувала клієнтам підвищення кваліфікації за кордоном, робила персональні пропозиції, вела переговори, листування, оформляла договори. Буду рада, якщо мій попередній досвід та навички стануть Вам у пригоді. Оплата договірна.
Отже, я пропоную написання текстів для Вашого бізнесу: скрипти продаж, інформаційні та SEO тексти, листування з клієнтами, якісні матеріали для блогу, соціальних мереж, рекламної компанії або спецпроєкту – пишіть!

Схожі кандидати

Копирайтер, начальник отдела контента, переводчик
40000 грн, Кривий Ріг, Дніпро , ще 8 міст

Копірайтер, кухар, сушист, піцайоло, флорист
Кривий Ріг, Дистанційно

Копирайтер (отзывы)
5000 грн, Кривий Ріг

Копірайтер
Кривий Ріг, Дистанційно

Копирайтер, переводчик
Кривий Ріг

SEO-копірайтер
Кривий Ріг

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: